Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Системата Vita Rama премахва токсичните последици от кортикостероидните лечения

При едни осъзнаването идва навреме, при други настъпва без време - след здравословен проблем или без проявата на такъв, ако признаците са на лице, ако тялото ви дава “крещящи” сигнали, то значи и вие ще се припознаете в съдбата на Теодора. И вие като нея, ще споделяте: “Vita Rama спаси живота ми”.

  повече »  

Да излекуваш диабет с плодове - парадоксално, но факт, чрез системата на Vita Rama

Според традиционната медицина знаем, че диабет тип 1 не се лекува и заболелият трябва  да си поставя ежедневно инсулин. Диетата и при двата типа диабет (тип 1 и тип 2) трябва да включва месо, а да изключва въглехидратите. Опитността и знанията, които имат членовете на екип “ Здраве” в програмите на Vita Rama ги довежда до един сензационен резултат, за който лично разказва Славка Христова.

  повече »  

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.

  повече »  

Кристина Душанова: Всяко едно посещение на Vita Rama е крачка към самата мен

Включването ми в програмите на Vita Rama е едно плавно движение по пътя към осъзнаването ми как да водя моя балансиран начин на живот. И нещо повече – всяко едно посещение тук всъщност е крачка към самата мен.

  повече »  

Ралица Коренчева – здравословна почивка

Търсех изцяло здравословна почивка, която да е активна, а не в покой. Работното градско ежедневие най-много ме интоксикира, а тук се чувствам изключително разтоварена и хармонизирана! Още в първия миг усетих, че това място ще ми даде хармония и почивка от забързания живот.

  повече »