Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.

  повече »  

Айтен Саидова: Във Vita Rama няма нещо, което да ми липсва!

Щастлива съм, че вече съм намерила мястото, където мога да правя моето скрито и уединено бягство при този прекрасен и много искрен екип! Другото нещо, което също много ме зарежда, е, че е помислено за всичко и нищо не ти липсва – това е една истинска почивка!

  повече »  

Кристина Душанова: Всяко едно посещение на Vita Rama е крачка към самата мен

Включването ми в програмите на Vita Rama е едно плавно движение по пътя към осъзнаването ми как да водя моя балансиран начин на живот. И нещо повече – всяко едно посещение тук всъщност е крачка към самата мен.

  повече »  

Ралица Коренчева – здравословна почивка

Търсех изцяло здравословна почивка, която да е активна, а не в покой. Работното градско ежедневие най-много ме интоксикира, а тук се чувствам изключително разтоварена и хармонизирана! Още в първия миг усетих, че това място ще ми даде хармония и почивка от забързания живот.

  повече »  

Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Зареден съм доста положително и емоционално от всяко едно посещение. Смятам, че колкото по-често идвам, това толкова повече ме зарежда и ми дава стимул за работата, която предстои в ежедневието ми. Бих посетил Vita Rama отново, защото искам да задържа и през годината всички тези положителни емоции и преживявания.

  повече »