Начало » Лечение » Помогнахме на

Помогнахме на

Симона Демирева - Диабет тип 2

Vita Rama ме трансформира в здрав, жизнерадостен човек. Включих се в програма „Здраве” за максимално дълъг период. Чувствах се великолепно с новото ми „семейство” – екипа на Vita Rama. Продължих да прилагам системата и вкъщи. Изпълнявах безусловно личния ми хранителен режим, успях да отслабна 30 кг и да поддържам идеалното си тегло от 53 кг.

  повече »  

Цанко Сагов - Диабет тип 2

Той избра да повярва че с растителна и безмазнинна храна можеш да излекуваш диабет! Спряхме медикаментите. Кръвната захар се покачи до 8 за два дни, после падна в норма. След десетилетия лекарства за 16 дни баща ми нямаше диабет?!

  повече »  

Петко Узунангелов

Радвам се, че съм един от тези, които са се преборили с рака, и то благодарение на екипа на Vita Rama. Ще съм благодарен цял живот на тези хора!

  повече »  

Йордан Иванов

Само със здравословен начин на живот – без нито едно хапче, всичко си дойде на мястото и сега никой не може да ме убеди да променя този ритъм! Включих се в програма „Здраве” през юли, времето беше чудесно за разходки и за плаж, а с добавката от прекрасна здравословна храна и страхотен екип и персонал – просто не ми се тръгваше обратно!

  повече »  

Ралица Александрова

Включихме се в програма Здраве в края на лятото през 2014 г. Срещнахме професионализъм, внимание и много добрина от страна на екипа на Vita Rama. Бяхме на прекрасно място, съчетаващо морето и планината, а резултатите по отношение на собственото ни здраве наистина ни задоволиха. След престоя в лечебния център се чувстваме много по-здрави, жизнени и спокойни, а заедно с това и изпълнени с енергия.

  повече »