Начало » Консултации » Здравни онлайн консултации

Здравни онлайн консултации

Услугата онлайн консултации е подходяща за всеки, който би искал да реши здравословен проблем чрез щадящия подход на Здравословната система Vita Rama. Можете да си запишете час за онлайн консултация при Слави Славов и всички специалисти на Vita Rama.

За кого са онлайн консултациите?

Онлайн консултациите със специалистите на Център за здравословен живот Vita Rama са правилното решение за всеки, който иска да възстанови, да поддържа баланса на организма си, или да подобри здравословното си състояние.

Здравословната система Vita Rama разглежда здравето като хармония между тялото - с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес, и духа. Вижте заболяванията, които се повлияват благоприятно от здравословна система Vita Rama


Услугата онлайн консултация включва:

Първоначална и последваща онлайн консултация
При първоначалната онлайн консултация се изготвя индивидуален хранителен режим на основата на растително хранене, който ще ви помогне да разтоварите организма си и ще създаде условия за начало на оздравителни процеси, саморегулация и възстановяване чрез правилно захранване. 
Виж повече »

При последващата консултация се изготвя разширена програма за здравословно хранене и начин на живот, която ще ви помогне да постигнете устойчиви и дългосрочни резултати и да изградите нови здравословни навици. Виж повече »

Цени на здравните онлайн консултации и начини за тяхното заплащане:
Цена на първоначална онлайн консултация: 160 лв.
Цена на последващата онлайн консултация: 80 лв.

За повече информация: 
телефон: 0890 90 59 80
имейл: consultations@vitarama.bg

Заяви онлайн консултация