Начало » Консултации » Консултация "Здраве"

Консултация "Здраве"

Защо да направите консултация "Здраве" със специалистите на Vita Rama?

Услугата консултация "Здраве" е подходяща за всеки, който търси трайно решение на здравословен проблем чрез природосъобразни методи на въздействие. Здравословната система Vita Rama е изградена от такива методи и има цялостен подход към здравето на човек. Ние разглеждаме здравето като хармония между тялото, с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес, и духа.

Храната е един от основните ресурси за ежедневно изграждане и функциониране на организма ни. Следователно един от най-ефективните и бързи начини да стартираме общо възстановяване и балансиране е да променим начина на хранене. Преминаването на пълноценна растителна храна води до постепенно регулиране на стомаха, а чрез него до регулиране на всички системи в тялото и на менталното състояние. Това е оздравителен процес, който се развива на етапи и въздейства върху корена на заболяването. Вижте заболяванията, които се повлияват благоприятно от здравословна система Vita Rama. 

Консултации "Здраве" се провеждат със Слави Славов, нутриционист, специалист по здравословно хранене.

 Здравни консултации в периода 14 юни - 23 септември ще се провеждат само по време на Летни програми Vita Rama 2024, х-л „Клиф“, Обзор.

 

За кого са консултации "Здраве"?

Консултации "Здраве" със специалистите на Vita Rama са правилното решение за всеки, който иска да възстанови, да поддържа баланса на организма си, или да подобри здравословното си състояние. Те са и логично решение за всеки, който търси въздействие върху здравословен проблем, който не се повлиява по стандартния начин на медикаментозно лечение.

Консултации "Здраве" ще ви помогнат в случай на прекаран К-19 с „дълги“ симптоми и изменения в състоянието, които не се повлияват от прием на медикаменти.

Консултации "Здраве" са подходяща форма за периодична проверка на състоянието Ви, при търсене на отговори на въпроси за здравословни проблеми. Това е идеална отправна точка за всеки човек, който поема отговорност за здравето си и се опира на експерти в трайни отношения на доверие и подкрепа.

Консултации "Здраве" дават конкретни и ясни препоръки за здравословно хранене и цялостен здравословен начин, които са основен метод за въздействие върху проблема. По време на консултация "Здраве" се взимат под внимание индивидуалното моментно състояние, официалната диагноза за конкретния проблем, както и специфични кръвни и/или генетични изследвания, които да разширят разбирането ни за причините на заболяването.  
 

Първоначална консултация "Здраве":

Последваща консултация "Здраве": 

Генетична консултация:

За повече информация: 
телефон: 0894 46 55 44
имейл: consultations@vitarama.bg

Заяви консултация