Начало » Консултации » Здравни онлайн консултации

Здравни онлайн консултации

От 3 юли до 11 септември 2021 г. в Емона се провеждат здравословни програми Vita Rama - Лято 2021.

Услугата онлайн консултации временно е деактивирана до края на програмите. Можете да се свържете със Слави Славов и всички специалисти на Vita Rama след 15 септември.

Заповядайте на нашите здравословни програми от 3 юли до 11 септември и изберете програма ЗДРАВЕ или ПОЧИВКА: 
В програма ЗДРАВЕ ще получите индивидуални консултации с нашите специалисти. Ще ви помогнем да подобрите здравето и жизнеността си, чрез детокс, индивидуален хранителен режим и физическа активност, съобразени с вашето състояние. 
Вижте повече информация тук.

С Програма ПОЧИВКА на Vita Rama си подарявате здравословна храна, движение и баланс сред магията на с. Емона. Нашият екип има дългогодишен опит в грижата за вашето здраве и ви гарантира пълноценни релаксация, подмладяване и освежаване.
Вижте повече информация тук. 

За кого са онлайн консултациите?

Услугата онлайн консултация на Център за здравословен живот Vita Rama е за всеки, който иска да възстанови, да поддържа баланса на организма си и да подобри здравословното си състояние.

Здравословната система Vita Rama разглежда здравето като хармония между тялото - с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес, и духа. Вижте заболяванията, които се повлияват благоприятно от здравословна система Vita Rama

Услугата онлайн консултация включва:

Първоначална и последваща онлайн консултация
При първоначалната онлайн консултация се изготвя индивидуален хранителен режим на основата на растително хранене, който ще ви помогне да разтоварите организма си и ще създаде условия за начало на оздравителни процеси, саморегулация и възстановяване чрез правилно захранване. 
Виж повече »

При последващата консултация се изготвя разширена програма за здравословно хранене и начин на живот, която ще ви помогне да постигнете устойчиви и дългосрочни резултати и да изградите нови здравословни навици. Виж повече »

Цени на здравните онлайн консултации и начини за тяхното заплащане:
Цена на първоначална онлайн консултация: 160 лв.
Цена на последващата онлайн консултация: 80 лв.

За повече информация: 
телефон: 0890 90 59 80
имейл: consultations@vitarama.bg

Заяви онлайн консултация