Начало » Йога студио

Йога студио

Send Email

Гъвкавото тяло е младо тяло, а редовното движение е необходимо за доброто здраве. В здравословен център Vita Rama изповядваме холистичния подход в грижата към себе си и обръщаме специално внимание на физическите занимания в хармонична и подкрепяща среда. Така създадохме нашето собствено уютно кътче за двигателна активност в забързания град, в което практикуването на йога и медитация да е съобразено с вашите възможности.

Под грижите на нашите специалисти по движение, всеки може да открие най-подходящите практики, да развие двигателната си култура и да се разтовари от натрупания стрес. Йога практики за емоционален баланс, звукотерапия, Айенгар йога, хормонална йога, Виняса йога, йога за начинаещи, Ин-Ян йога, сутрешна йога или двигателна програма за гърба и ставите - изборът от занимания е с акцент върху способностите на всяко тяло, а упражненията носят физически, емоционални и духовни ползи за практикуващите. Графикът е с гъвкави часове, за да позволи и на най-заетите да откраднат време за себе си в забързаното ежедневие. 

Ако още се колебаете дали йога заниманията са подходящи за Вас, то ето малко доказани ползи от тях. Според проучване на престижния институт Джон Хопкинс, има поне шест причини да изберете йога практиката в ежедневието си: подобрява силата, баланса и гъвкавостта; облекчава болките в гърба; може да облекчи симптомите на артрит; полезна е за здравето на сърцето; отпуска мускулатурата и подпомага добрия сън; носи усещане за повече енергия и виталност.

Направете първи стъпки към новото си Аз с йога студио Vita RamaСофия, ул.Петър Берон 9 (до НДК)!

йога студио


или се обадете директно на телефон
0894 46 55 44

   

Работим с карти:

Send Email