Начало » Йога студио » Преподаватели

Преподаватели

Екатерина Минковамасажи вита рама

Екатерина Минкова е сертифициран Айенгар йога преподавател. Първата й среща с този
метод се случва, когато започва да изучава Аюрведа йога масаж, чийто основни стречинг
техники са базирани именно на този йога система. Отдадено започва да практикува и в началото на 2016 година става част от обучителна програма за преподаватели към
института по Айенгар йога в Лондон, организирана от Айенгар йога център София с
преподаватели Кристос Павлоу и Мариос Аргирос. С голяма радост и вдъхновение
преподава по тази интересна методика, където прецизността на изпълнение,
подравняването в позите и осъзнаването на фините връзки в тялото са на особена почит.
Класовете й носят заряд, осъзнатост, индивидуален подход. Освен груповите занимания по
йога, Екатерина се занимава с аюрведични масажни терапии и регулярно организира
интересни ритрийти, в които Айенгар йога и Аюрведа си партнират по много приятен
начин.

 

Анастасия Манлихермасажи вита рама

Анастасия е с докторска степен по Психология на здравето и Психо-онкология към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и с бакалавърска степен по клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Анастасия от над 30 години се занимава с йога. Като част от университетското си образование е изучавала обща, социална, детско-юношеска, диференциална психология, основи на психотерапията, психо-онкология, анатомия и физиология, кинезиология и лечебна физкултура, неврология и психиатрия, педиатрия, кинезиология и лечебна физкултура.  От повече от 9 години активно работи групово и индивидуално с хора за подобряване на физическото и психо-емоционалното им здраве.

 

 

Милена Велевамасажи вита рама

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт - звукотерапия, масажи, рейки второ ниво и космоенергетика. Започва да практикува йога преди повече от 12г. Преминала е през редица от обучения и практически курсове в различни системи, които се допълват взаимно и работят за цялостното позитивно себеусещане и израстване за един човек на всички нива. Обучавала се е в България, Индия, Бали и Гърция. През 2014г преминава Второ ниво за йога йнструктор /хата йога/ при проф. Александър Илиев, а през 2015г - Ащанга йога инструктор /първа серия/ към Българска Ащанга Йога академия с преподавател Ирина Бъчварова. Има сертификат за звукотерапия от Клуб „Заедно“ и до ден днешен продължава да надгражда опита и знанията си в сферата на холистичната терапия. За Милена йога е начин на живот, наука за самоусъвършенстване, самодисциплина, обединение на духа, тялото и ума. В нейните класове практикуващите могат да намерят своя баланс, да изследват и опознават същността си, да живеят пълноценно с приемане на себе си и другите и най-вече да получават радост от живота всеки ден!


 

Владислава Биковскамасажи вита рама

Интересът на Владислава към лечебни практики и поддържане на здравето започва още в детските й години, когато мечтае да стане лекар. Макар и да поема по друг професионален път, този интерес не изчезва, а продължава и задълбочава, когато открива йога и разнообразни енергийни практики преди повече от 12 години. В последствие завършва курс към НСА за спортен, класически масаж, Суджок и лимфодренажен масаж. В момента изучава приложна кинезиология и енергийна медицина. Също така е и преподавател е по класическа хатха йога и йога за деца; сертифициран обучител по хормонална йога терапия. Вярва в  холистичния подход към здравето и продължава да посещава различни курсове, свързани както с физическото, така и с ментално и емоционално здраве.

  

Галя Бахчеванскамасажи вита рама

Занимава се  повече от 20 години с  аеробика и пилатес и е сертифициран инструктор към Съюза по аеробика и БСФС. Спортът много ѝ е помогнал  да укрепи собственото си здраве. Преминава курс по Ащанга Виняса Йога  към Yoga Alliance RYT. Йога помага за цялостното ни изграждане като личности. Тя развива мускулна сила, гъвкавост, здрава психика, правилна стойка на тялото и е гаранция за здраве и бодрост. За Галя е важно правилното движение, съчетано с правилното дишане. Тя преподава на учениците си, че постоянството е най-съществения момент в изграждане и израстване на човека , който е поел по пътя на Йога. Тя също е сертифициран инструктор и официален член на Йога Алианс.

Галина Ламбевамасажи вита рама

По професия е юрист, а йогалатесът е любимия и начин да поддържа тялото си здраво, силно и гъвкаво, а умът си балансиран и спокоен. За нея грижата за тялото започва от вътре навън и включва намиране състоянието на вътрешен покой и баланс, заедно с правилно отношение към храненето. Изучавала е съвременен пилатес в български и швейцарски школи.

Надя Спасовамасажи вита рама

Родена е в семейство, където йога е била част от ежедневието още от ранна възраст. Нейните родители активно практикували йога при първия им учител, Венцислав Евтимов още, когато тя е била на три години.

Надя преподава йога, защото вярва, че тя е много повече от физическа активност. Освен превенция за здравето, тя желае да помогне на хората да стигнат до себепознание и духовно израстване чрез йога.

Нейните познания включват различни йога практики като водени медитации, дихателни практики, пълно йогийско дишане, бастриха, нади шодана и други. Завършила е кинезитерапия в Националната спортна академия "Васил Левски" през 2008 година и има богат опит в областта на ортопедията, анатомията и физиологията. Това й помага да бъде максимално полезна в превенцията на опорно-двигателния апарат.

Тя има сертификат за йога преподавател 200 RUT към Sandajay Yoga Path, Хималаи, Завършила е остеопатия и остеоестетика в Източно-Европейски институт. Също така е Сертифициран йога преподавател 200 RUT Йога за бременни и 200 RYT класическа йога. Освен това преподава терапевтична йога практика от 2018 година в България.

Десислава Яневамасажи вита рама

Десислава е сертифициран водещ на Танцово-медитативна практика Отвъд Ограниченията. Завършила е първо ниво на лечебното енергийно лечение „Рейки“. Занимава се с йога, медитация и различни методи за личностно развитие. По образование е еколог и е любител на природата. Десислава е привърженик на здравословното хранене по система Vita Rama.

Виолета Русевамасажи вита рама

Виолета е преподавател по йога , хипнотерапевт, „Рейки“мастър. Преподава от 5 години , преминала е през сертифицирано обучение по йога към YogaAlliance , семинари и практически обучения , давайки й добра основа за развитие. За Виолета , йога е постоянно надграждане и учи на вяра в себе си и на търпение. Практиките й са построени така , че да има баланс между сила, гъвкавост и издръжливост. Фокусирайки се върху усещанията в тялото , движенията стават по-осъзнати и прецизни , а умът се успокоява.

Контакти за резервации: и-мейл: info@vitarama.bg; тел.: 0896 90 59 90 Резервирай сега!