Начало » Йога студио » Преподаватели

Преподаватели

Бетина Венкова
Бетина създава клас по йога стречинг, за да предаде нататък всички придобити през годините на нейната лична практика познания, желание и мотивация. Вдъхновява се както от йога постиженията, така и от тренировки по въздушна акробатика на обръч и воали, които допълнително развиват нейната гъвкавост и пластичност.
Бетина преминава обучение при индийския преподавател Акаш Сехрават и има сертификат за йога преподавател, позволяващ й да води практики в международен мащаб. Нейните класове са подходящи за хора с различно ниво на физическа подготовка – от напълно начинаещи до напреднали. Винаги предлага различни варианти и модификации на позите, за да може практиката да бъде достъпна за всеки. А за да позволим на тялото да усвои ефекта от всяка една поза, класът завършва с релаксация в поза Шавасана, за да позволите на ума, мислите и цялото тяло да останат напълно спокойни и да се насладят пълноценно на всеки един миг.
йога студио

 

Екатерина Минкова
Екатерина Минкова е сертифициран Айенгар йога преподавател. Първата й среща с този
метод се случва, когато започва да изучава Аюрведа йога масаж, чийто основни стречинг
техники са базирани именно на този йога система. Отдадено започва да практикува и в
началото на 2016 година става част от обучителна програма за преподаватели към
института по Айенгар йога в Лондон, организирана от Айенгар йога център София с
преподаватели Кристос Павлоу и Мариос Аргирос. С голяма радост и вдъхновение
преподава по тази интересна методика, където прецизността на изпълнение,
подравняването в позите и осъзнаването на фините връзки в тялото са на особена почит.
Класовете й носят заряд, осъзнатост, индивидуален подход. Освен груповите занимания по
йога, Екатерина се занимава с аюрведични масажни терапии и регулярно организира
интересни ритрийти, в които Айенгар йога и Аюрведа си партнират по много приятен
начин.
йога студио


 

Боряна Йорданова
Практикува йога повече от 10 години и преди четири години преминава Yoga Alliance RYT 200 обучение в Ню Йорк. Класове ѝ са структурирани около асани, дишане, медитация и цялостното въплъщение на йога като  философия. Основните практики, които преподава са от традициите на Катона, Даоизма, и Хатха. Боряна вярва, че когато телата ни са можещи, силни, гъвкави, подредени и изчистени, съзнанието ни също е такова. Човешката психика е пълна с чувства, убеждения, вярвания, нагласи и асоциации. Телата ни са тези, които определят материалното ни присъствие „тук и сега“. Те са тези, върху чиято физиология можем да въздействаме. С тях можем да боравим физически, да ги моделираме и променяме. И тъй като умовете и телата ни са неразривно свързани, чрез Катона йога можем да променим ума си и да станем по-широкоскроени и радостни.

йога студио 

 

Галя Бахчеванска
Занимава се  повече от 20 години с  аеробика и пилатес и е сертифициран инструктор към Съюза по аеробика и БСФС. Спортът много ѝ е помогнал  да укрепи собственото си здраве. Преминава курс по Ащанга Виняса Йога  към Yoga Alliance RYT. Йога помага за цялостното ни изграждане като личности. Тя развива мускулна сила, гъвкавост, здрава психика, правилна стойка на тялото и е гаранция за здраве и бодрост. За Галя е важно правилното движение, съчетано с правилното дишане. Тя преподава на учениците си, че постоянството е най-съществения момент в изграждане и израстване на човека , който е поел по пътя на Йога. Тя също е сертифициран инструктор и официален член на Йога Алианс.

йога студио

 

Контакти за резервации: и-мейл: info@vitarama.bg; тел.: 0890 90 59 90 Резервирай сега!