Начало » За VitaRama

За VitaRama

Здравословна система
Здравословна система Vita Rama е разработена на основата на 35-годишния професионален опит на диетолога и специалист по здравословно хранене Георги Славов. Системата Vita Rama разглежда здравето като хармония между тялото - с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес и духа.
Виж повече » 


Помогнахме на

Гости на Център за здравословен живот Vita Rama споделят здравословните си резултати от гостуването си в здравословни програми Vita Rama.
Виж повече »
Какво лекуваме
Заболяванията, които се повлияват успешно от здравословна система Vita Rama, са заболявания на ендокринната , дихателната, храносмилателната, сърдечносъдовата, нервната, имунната, опорно-двигателната системи, и др. 
Виж повече »
Къде лекуваме
Център за здравословен живот Vita Rama провежда своите Здравословни програми на морето и в планината, в населени места, които предлагат благоприятни условия за провеждане на програми сред природни условия, далече от шума и запрашеността на големия град.
Виж повече »Галерия

Снимки от нашите изминали лекции, семинари, здравословни програми - йога и физически активности, разходки сред природата, посрещане на изгрева, закуска, обяд, вечеря, храните на Vita Rama, кулинарни демонстрации, ателиета, следобедни игри с деца, вечерни занимания и др.
Виж повече »