Новини

Доставка на здравословна храна в София

Доставка на здравословна храна в София

 03.01.2023 

Гъвкави абонаменти, изгодни цени и разнообразие от авторски растителни рецепти, приготвени от нашия опитен екип нутриционисти и кулинари. Доставяме всеки делничен ден до 12:30 часа, за всеки адрес в София.  

Рецепти

Постна фритата
Постна фритата
 17.01.2023 

Правилната комбинация на храни и приготвянето им е в основата на системата за хранене Vita Rama. Нашите рецепти се основават на минимално преработени растителни храни, които се допълват помежду си и правят храненето пълноценно. Те осигуряват всички необходимите хранителни вещества за организма. В нашата кухня прилагаме щадящи кулинарни методи, които запазват максимално лечебния ефект на храните.

Статии

Ролфинг –  лекота и жизненост за тялото

Ролфинг – лекота и жизненост за тялото

 25.02.2023 

Ролфинг терапията, наричана още „Ролфинг структурна интеграция“ е холистичен подход, който използва в по-голямата си част мануално третиране на тялото, за да му помогне да се свърже по по-естествен и лек начин с гравитацията и така да подобри стойката, походката, цялостното си състояние.

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.
Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg