Новини

Летни здравословни програми Vita Rama 2019

Летни здравословни програми Vita Rama 2019

 06.06.2019 

Здравословни програми Vita Rama - Лято 2019 продължават! Побързайте да се регистрирате! Местата са ограничени!

Рецепти

Малиново смути в купа
Малиново смути в купа
 11.07.2019 

Време за приготвяне: 10 минути Необходими продукти за 2 порции малиново смути в купа: 6 добре узрели банана (един си оставете за украса) 200 гр. пресни малини (може и замразени) 2 ч.л. брашно от рожков 2 ч.л. обезмаслени кокосови стърготини няколко фурми Деглет Ноар (нарязани за украса) няколко плодчета годжи бери за украса  

Статии

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

 21.05.2019 

Преди да започнете консумирането на храни, които въздействат благоприятно за отслабване, добре е да установите причините за натрупването на излишни килограми и затлъстяване.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg