Здравословното меню, което ви предлагаме, е съчетание от над 30-годишния опит на нашите диетолози и над 20-годишното усъвършенстване на кулинарния ни екип в приготвянето на вкусна и пълноценна растителна храна.
Нашите нутриционисти и кулинари имат над 30 годишен опит в готвенето на вкусна и пълноценна растителна храна. Използваме специална технология на приготвяне с накисване, покълване, готвене без екстрахирани мазнини. Комбинираме храните по правилен начин в подкрепа на храносмилателната система.
Зачеването не е просто въпрос на късмет – то е резултат от сложна система от хормони, клетъчна комуникация и начин на живот. В тази статия ще разгледаме в дълбочина основните физически, генетични и епигенетични фактори , които влияят върху плодовитостта – от качеството на яйцеклетките и хормоналната регулация до функциите на сперматозоидите и реактивния оксидативен стрес.