Новини

3 август – Световен ден на динята

3 август – Световен ден на динята

 31.07.2021 

Всяка година на 3 август светът отбелязва Световния ден на динята – обичан от всички и полезен плод. Освен вкуса и сочността си, динята ни предлага и множество ползи за здравето, така че винаги е добре дошла на лятната ни трапеза.

Рецепти

Сос Омега-3 със спирулина
Сос Омега-3 със спирулина
 31.07.2021 

Този сос е изключително богат на есенциални мастни киселини Омега-3. Освен ползите за здравето, които може да ви донесе, той може и чудесно да овкуси вашите салати и основни ястия.

Статии

Хавайска спирулина – съдържание и ползи за здравето

Хавайска спирулина – съдържание и ползи за здравето

 20.07.2021 

Хавайската спирулина се отличава от отглежданата в сладководни басейни по съдържание и ползи за здравето. Тя е най-добрият вид по наличие на важни вещества и здравословен ефект. Хавайската спирулина влияе върху редица заболявания и е призната за суперхрана.

Помогнахме на

Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт Зареден съм доста положително и емоционално от всяко едно посещение. Смятам, че колкото по-често идвам, това толкова повече ме зарежда и ми дава стимул за работата, която предстои в ежедневието ми. Бих посетил Vita Rama отново, защото искам да задържа и през годината всички тези положителни емоции и преживявания.
Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg