Новини

Ранни Записвания за Здравословни Програми Vita Rama - Лято 2019

Ранни Записвания за Здравословни Програми Vita Rama - Лято 2019

 03.04.2019 

Възползвайте се от предложението ни РАННИ ЗАПИСВАНИЯ  за Здравословни Програми Vita Rama - Лято 2019, Емона. 10% отстъпка от цената на избраната програма! ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО ДО 30 АПРИЛ 2019 г.!

Рецепти

Суров чиа пудинг с ягоди
Суров чиа пудинг с ягоди
 24.04.2019 

Време за приготвяне: 10 минути Необходими продукти за 4 порции суров чиа пудинг с ягоди: 4 узрели банана 250 гр. пресни ягоди 4 ч.л. чиа семена няколко листенца мента за украса  

Статии

Ранните пролетни билки

Ранните пролетни билки

 27.03.2019 

Докато все още се питаме как да се отървем от пролетната умора, най-издръжливите растения в природата вече са се пробудили. Дивите растения са един несправедливо подценяван здравен ресурс. Точно по времето, когато трапезата ни е най-бедна, а организмите ни – с най-нисък потенциал, някои от тях могат да внесат свежест и здраве в нея.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg