Новини

Здравословни програми Vita Rama, Зима - 2019 Пампорово

Здравословни програми Vita Rama, Зима - 2019 Пампорово

 01.10.2018 

Здравословни програми Vita Rama, Зима 2019 ще се проведат в Пампорово, апартхотел „Невястата“ от 5 януари до 9 февруари. Научете повече за програми: „Здраве“, „Детокс“, „Отслабване“, „Жизненост“, „Здравословна почивка“ и холистичния подход за здраве на Лечебен център Vita Rama. 

Рецепти

Смути бери
Смути бери
 09.12.2018 

Време за приготвяне: 5 минути Необходими продукти за 1 смути „бери“: 2 бр. добре узрели банани 100 г замразени плодове бери микс (малини, къпини, черни боровинки, червени боровинки и др.) 1 с.л. био мака на прах 500 мл топла вода  

Статии

Как да повишим имунитета си през зимата

Как да повишим имунитета си през зимата

 11.12.2018 

„Имунитетът“ е сборно понятие от различни механизми за защита и всяка от тях има специфични изисквания за своето поддържане. Той притежава значителна устойчивост при нормални условия, но е чувствителен към натрупването на различни токсини от външната среда, както и отпадъчни вещества от обмяната на веществата. 

Помогнахме на

Боряна Нинчева - Хашимото и отслабване Дойдох със сестра си през юни 2017 г. с мотива да подобря здравето си. Включих се в  програма „Отслабване“ . Имах астма, Хашимото и бях 83,2 кг. Времето тук ми помогна да се чувствам по-добре. Усетих, че това е моят начин на живот оттук-насетне. Взех си рецепти от кулинарната работилница, за да продължа да се храня по този начин. Неусетно свалях килограми. За една година – общо 17. Сега вече са 22. Смятам, че човек сам носи отговорност да направи всичко необходимо за здравето си.
Боряна Нинчева - Хашимото и отслабване

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg