Новини

Седмица Готви здравословно с Vita Rama

Седмица Готви здравословно с Vita Rama

 09.05.2019 

Екипът от специалисти на Лечебен център Vita Rama ви кани да бъдете част от кулинарната седмица „Готви здравословно с Vita Rama“, която ще се проведе от 1-ви до 8-ми юни 2019 г. в Емона, където планински и морски климат се съчетават с девствената природа на защитената местност Емине - Иракли.

Рецепти

Смути Зелена Енергия
Смути Зелена Енергия
 14.05.2019 

Време за приготвяне: 10 минути Необходими продукти за 1 порция смути зелена енергия: 3 узрели банана 10 листа маруля 1 ч.л. ечемични стръкове на прах ½ ч.л. АФА (синьо-зелени водорасли) 150 мл. вода  

Статии

7 дни детокс във Vita Rama

7 дни детокс във Vita Rama

 09.05.2019 

Елка Влаховска от Списание Ева разказва как е преминал престоят й по програма „Детокс“ в Лечебен център Vita Rama. 7-дневната програма на  пълноценно растително хранене  в съчетание с йога, разходки и плуване се оказва точно това, от което Елка се нужда, за да се справи със свалянето на няколко излишни килограма и да повиши нивата си на енергия.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg