Здравословен живот

Новини

Сигурни с Vita Rama - мерки за безопасност от Ковид-19

Сигурни с Vita Rama - мерки за безопасност от Ковид-19

 22.06.2020 

Мерки за провеждане на програма „Здравословен Живот“, според изискванията за безопасност от Ковид-19 на Министерство на Здравеопазването и Министерство на Туризма на Република България.

Рецепти

Суров пастет от пиперки и сушени домати
Суров пастет от пиперки и сушени домати
 23.06.2020 

Време за приготвяне: 5 минути Необходими продукти за 4 порции суров пастет от пиперки и сушени домати: 4 червени пиперки 2 зелени пиперки 6-8 бр. сушени домати (предварително накиснати във вода) 2 моркова щипка асафетида щипка червен пипер ½ ч.л. розмарин няколко стръкчета магданоз за поръска  

Статии

16 основни ястия готови до 40 минути

16 основни ястия готови до 40 минути

 16.07.2020 

Искате да се храните здравословно, но в същото време не ви се прекарва много време в кунята? Не е нужно да правите компромис със себе си. Предоставяме ви нашите 16 рецепти за вкусни и лесни основни ястия, базирани на пълноценно-растително хранене - богати на вкусове, аромати, ползи и готови до 40 минути! 

Помогнахме на

Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм Аз съм Нели, на 28 години. Бях изключително впечатлена от комбинацията от активности, здравословно хранене и не на последно място, факта, че са включени редица лекции, които да ни подготвят да следваме този начин на живот, дори и след като приключи програмата.  
Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg