Новини

Станете част от екипа на Вита Рама

Станете част от екипа на Вита Рама

 20.03.2019 

Станете част от екипа на Вита Рама! За сезон Лято 2019 г. (15 май - 15 септември) Лечебен център Vita Rama търси да назначи опитни и мотивирани личности, които споделят нашата мисия и принципи и притежават необходимата квалификация, умения и професионален опит.

Рецепти

Супа от грах и карфиол
Супа от грах и карфиол
 22.03.2019 

Време за приготвяне: 40 минути Необходими продукти за 4 порции супа от грах и карфиол: 300 гр. пресен или замразен грах ¼ глава карфиол на малки розички 2 моркова ½ глава целина (или два стръка селъри) шепа прясно зеле нарязано на лентички (по желание) ½ ч.л. чубрица ¼ ч.л. дълъг пипер щипка сминдух ½ връзка магданоз или копър за поръсване ¼ ч.л. сол 1 л. пречистена вода  

Статии

Как да бъдем по-активни по време на Великденските пости?

Как да бъдем по-активни по време на Великденските пости?

 20.03.2019 

Постите са един от тези периоди, които ни напомнят, че е добре да започнем процес на пречистване, презареждане и енергизиране. Но за да може това да се случи максимално ефективно, трябва задължително да добавим и една подходяща форма на физическа активност.

Помогнахме на

Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане Потърсих промяната поради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно. Потърсих промяната поради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.  
Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg