Здравословен живот

Новини

Програма „Здравословен живот“ - Лято 2020, Емона завърши!

Програма „Здравословен живот“ - Лято 2020, Емона завърши!

 18.09.2020 

Целият екип на Център за здравословен живот Vita Rama искрено благодари на всички гости, които се включиха и бяха част от Здравословни програми „Здравословен живот“ – Лято 2020! Силно оценяваме доверието, което ни гласувате, отделеното време и усилията на всеки от вас по пътя към здравето. 

Рецепти

Суров пастет от пиперки и сушени домати
Суров пастет от пиперки и сушени домати
 23.06.2020 

Време за приготвяне: 5 минути Необходими продукти за 4 порции суров пастет от пиперки и сушени домати: 4 червени пиперки 2 зелени пиперки 6-8 бр. сушени домати (предварително накиснати във вода) 2 моркова щипка асафетида щипка червен пипер ½ ч.л. розмарин няколко стръкчета магданоз за поръска  

Статии

16 основни ястия готови до 40 минути

16 основни ястия готови до 40 минути

 16.07.2020 

Искате да се храните здравословно, но в същото време не ви се прекарва много време в кунята? Не е нужно да правите компромис със себе си. Предоставяме ви нашите 16 рецепти за вкусни и лесни основни ястия, базирани на пълноценно-растително хранене - богати на вкусове, аромати, ползи и готови до 40 минути! 

Помогнахме на

Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм Аз съм Нели, на 28 години. Бях изключително впечатлена от комбинацията от активности, здравословно хранене и не на последно място, факта, че са включени редица лекции, които да ни подготвят да следваме този начин на живот, дори и след като приключи програмата.  
Нелиа Вътева – детокс и забавен метаболизъм

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg