Новини

Здравословни програми Vita Rama - Пролет 2021

Здравословни програми Vita Rama - Пролет 2021

 01.12.2020 

Здравословни програми Vita Rama - цялостна грижа за физическото, умствено и духовно здраве чрез вкусна здравословна храна, движение и разтоварване, спа терапии и чист въздух. От 7 май до 4 юни в апартхотел „Регнум Ски и Спа, Банско“.

Рецепти

Сос с кашу и тофу
Сос с кашу и тофу
 06.05.2021 

Време за приготвяне: 5 минути Необходими продукти за 4 порции: 100 г сурово кашу (накиснато) 2 с.л. хранителна мая 1/3 ч.л. сол 30 г сок от лимон 100 г тофу 100 г вода  

Статии

Как да бъдем по-активни по време на Великденските пости?

Как да бъдем по-активни по време на Великденските пости?

 23.03.2021 

Постите са един от тези периоди, които ни напомнят, че е добре да започнем процес на пречистване, презареждане и енергизиране. Но за да може това да се случи максимално ефективно, трябва задължително да добавим и една подходяща форма на физическа активност.

Помогнахме на

Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт Зареден съм доста положително и емоционално от всяко едно посещение. Смятам, че колкото по-често идвам, това толкова повече ме зарежда и ми дава стимул за работата, която предстои в ежедневието ми. Бих посетил Vita Rama отново, защото искам да задържа и през годината всички тези положителни емоции и преживявания.
Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg