Новини

Коледни пости с Vita Rama

Коледни пости с Vita Rama

 17.11.2023 

Включете се в нашата  Facebook група - „Vita Rama - Здравословен живот“ ,  където всеки ден по време на Коледните пости, ще споделяме с вас дневно меню за постите, съобразено със  Здравословна система Vita Rama , списъци за пазаруване, рецепти, статии, видеа, съвети и информация относно здравословно хранене и начин на живот.

Рецепти

Сандвич с мариновано цвекло и авокадо
Сандвич с мариновано цвекло и авокадо
 30.11.2023 

Правилната комбинация на храни и приготвянето им е в основата на системата за хранене Vita Rama. Нашите рецепти се основават на минимално преработени растителни храни, които се допълват помежду си и правят храненето пълноценно. Те осигуряват всички необходимите хранителни вещества за организма. В нашата кухня прилагаме щадящи кулинарни методи, които запазват максимално лечебния ефект на храните.

Статии

Как да се храним по време на коледните пости?

Как да се храним по време на коледните пости?

 30.11.2023 

По време на коледните пости се ограничава или напълно се изключва консумацията алкохолни напитки, на храни от животински произход – месо, колбаси, мляко, сирене, кашкавал, яйца, риба, концентрирани мазнини и морски дарове. 

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.
Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg