Новини

Здравословни програми Vita Rama, Зима - 2019 Пампорово

Здравословни програми Vita Rama, Зима - 2019 Пампорово

 01.10.2018 

Здравословни програми Vita Rama, Зима 2019 ще се проведат в Пампорово, апартхотел „Невястата“ от 5 януари до 9 февруари. Научете повече за програми: „Здраве“, „Детокс“, „Отслабване“, „Жизненост“, „Здравословна почивка“ и холистичния подход за здраве на Лечебен център Vita Rama. 

Рецепти

Смути от банан, спанак и ечемични стръкове на прах
Смути от банан, спанак и ечемични стръкове на прах
 15.12.2018 

Време за приготвяне: 10 минути Необходими продукти за 1 порция смути (400 мл): 4 средно големи узрели банана 40 г (10 големи листа) спанак 1 ч.л. ечемични стръкове на прах 150 мл вода (изворна, пречистена чрез обратна осмоза или друга)  

Статии

Как да повишим имунитета си през зимата

Как да повишим имунитета си през зимата

 11.12.2018 

„Имунитетът“ е сборно понятие от различни механизми за защита и всяка от тях има специфични изисквания за своето поддържане. Той притежава значителна устойчивост при нормални условия, но е чувствителен към натрупването на различни токсини от външната среда, както и отпадъчни вещества от обмяната на веществата. 

Помогнахме на

Помогнахме на Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Помогнахме на Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg