Новини

Last Minute Оферта за Здравословни Програми Vita Rama - Лято 2019

Last Minute Оферта за Здравословни Програми Vita Rama - Лято 2019

 24.05.2019 

По случай 24-ти май, празника на българската просвета и култура, ви предлагаме Last minute оферта: 15% ОТСТЪПКА за периода 1 - 8 юни. Изберете вашата програма и бъдете част от Седмицата „Готви здравословно с Vita Rama“ , която ще се проведе от 1-ви до 8-ми юни в Емона! 

Рецепти

Гювеч със зеленчуци и сини сливи
Гювеч със зеленчуци и сини сливи
 23.05.2019 

Време за приготвяне: 60 минути Необходими продукти за 4 порции гювеч със зеленчуци: 1 кг. картофи (ако са от био земеделие, не белете, а ги измийте добре с четка или гъбичка) 2 средно големи моркова 200 гр. зелен фасул (шушулки) 200 гр. бамя 2 бр. червена пиперка 2 бр. зелена пиперка 2 ч.л. чубрица 1 ч.л. червен пипер  

Статии

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

 21.05.2019 

Преди да започнете консумирането на храни, които въздействат благоприятно за отслабване, добре е да установите причините за натрупването на излишни килограми и затлъстяване.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg