Новини

Коледни пости 2019 с Vita Rama

Коледни пости 2019 с Vita Rama

 15.11.2019 

Постите са благоприятен период и възможност за всеки, който иска да бъде по-добър, скромен, смирен, благ, здрав, чист и духовно осъзнат. Чрез следването им можем да  пречистим тялото и сърцето си и да се облагородим физически, умствено и духовно.

Рецепти

Меню Коледни пости 2019 с Vita Rama - Ден 6
Меню Коледни пости 2019 с Vita Rama - Ден 6
 18.11.2019 

Коледни пости 2019 с Vita Rama - пречистване на организма, засилване на имунитета, намаляване на стреса, постигане на баланс и хармония.  Дневно меню (делнично): Коледни пости с Vita Rama. Ден: 6-ти. Седмица на: Пълноценно растително хранене.

Статии

Как да се храним по време на Коледни пости?

Как да се храним по време на Коледни пости?

 18.11.2019 

Център за здравословен живот Vita Rama ви препоръчва да следвате Коледните пости чрез пълноценно здравословно растително хранене. Приложено по правилен начин, то ще подобри функцията на вашите органи, тъкани и системи; ще ви детоксикира и пречисти от натрупаните отрови; ще подсили имунната ви система и ще подобри качеството на съня ви.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg