Новини

Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

 16.02.2024 

Зимните Здравословни програми Vita Rama са към своя край! Поради засиления интерес подготвихме специален финал, който със сигурност ще ви заинтригува! В уютна обстановка, отдалечена от градския стрес и напрежение, този уикенд ритрийт предлага интензивна програма, фокусирана върху рехабилитацията и подобряването на здравословното състояние на тялото.

Рецепти

Сурова гранола с кашу, фурми и какаови зърна
Сурова гранола с кашу, фурми и какаови зърна
 16.02.2024 

Днес, удоволствието е  в новата рецепта, с която можете да направите допълнителен комплимент при поднасянето на своето смути или плодов сладолед.

Статии

Емоционалното хранене

Емоционалното хранене

 09.02.2024 

Емоционалното хранене е актуална тема, която включва сложни взаимодействия между физиологията и емоциите. Въпреки че нормалният глад е естествена необходимост, апетитът може да бъде фалшиво стимулиран, водейки до прекомерно консумиране на храни.Лечението на емоционалното хранене включва стратегии, като употреба на качествени храни, психосаморегулиране и подкрепа от природни добавки и средства.

Помогнахме на

Да излекуваш диабет с плодове - парадоксално, но факт, чрез системата на Vita Rama Според традиционната медицина знаем, че диабет тип 1 не се лекува и заболелият трябва  да си поставя ежедневно инсулин. Диетата и при двата типа диабет (тип 1 и тип 2) трябва да включва месо, а да изключва въглехидратите. Опитността и знанията, които имат  членовете на екип “ Здраве”   в програмите на Vita Rama  ги довежда до един сензационен резултат, за който лично разказва Славка Христова.
Да излекуваш диабет с плодове - парадоксално, но факт, чрез системата на Vita Rama

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg