Новини

Йога студио и масажи в София

Йога студио и масажи в София

 19.04.2023 

Настъпването на пролетта е добър повод да се обърнем към себе си и да рестартираме живота си с повече осъзнатост и грижа. Да се възползваме от нея, за да опитаме нещо ново и полезно, част от холистичния подход на здравословен център Vita Rama. 

Рецепти

Постна фритата
Постна фритата
 17.01.2023 

Правилната комбинация на храни и приготвянето им е в основата на системата за хранене Vita Rama. Нашите рецепти се основават на минимално преработени растителни храни, които се допълват помежду си и правят храненето пълноценно. Те осигуряват всички необходимите хранителни вещества за организма. В нашата кухня прилагаме щадящи кулинарни методи, които запазват максимално лечебния ефект на храните.

Статии

"Отглеждайте храна, а не тютюн"- 31 май Световен ден без тютюнопушене

"Отглеждайте храна, а не тютюн"- 31 май Световен ден без тютюнопушене

 30.05.2023 

Всяка година, на 31-ви май се отбелязва Световния ден без тютюнев дим. Тази година мотото на СЗО за отбелязване на деня е „Отглеждайте храна, а не тютюн“.

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.
Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg