Новини

Изживейте едно незабравимо лято с предстоящите ритрийти на Vita Rama!

Изживейте едно незабравимо лято с предстоящите ритрийти на Vita Rama!

 14.08.2023 

Лято – време за вдъхновение, обновление и връзка със себе си! Vita Rama ви кани да се впуснете в уникално пътешествие към по-доброто си АЗ чрез няколко вълнуващи ритрийта близо до брега на морето. От здравословен кулинарен ритрийт до духовно обогатяващия ритрийт с Ведасара – имаме всичко, от което се нуждаете, за да създадете спомени и умения, които ще ви изпълнят с енергия и радост за месеци напред!

Рецепти

Постна фритата
Постна фритата
 17.01.2023 

Правилната комбинация на храни и приготвянето им е в основата на системата за хранене Vita Rama. Нашите рецепти се основават на минимално преработени растителни храни, които се допълват помежду си и правят храненето пълноценно. Те осигуряват всички необходимите хранителни вещества за организма. В нашата кухня прилагаме щадящи кулинарни методи, които запазват максимално лечебния ефект на храните.

Статии

Полезните бактерии все по-често не достигат на съвременните кърмачета

Полезните бактерии все по-често не достигат на съвременните кърмачета

 02.10.2023 

Човешкият микробиом се оказва толкова по-важен за здравето и доброто самочувствието на човека, колкото повече напредва науката, която го изследва. Не само храносмилането отчасти е зависимо от него и не само определени витамини се синтезират от полезната чревна флора. Дисбактериозите при малките деца имат някои особености, които правят някои пробиотични храни и добавки за възрастни неподходящи за малките пациенти.

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.
Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg