Новини

Предпазни мерки срещу коронавирус

Предпазни мерки срещу коронавирус

 19.03.2020 

Скъпи приятели на Vita Rama, o т м. януари 2020 г. екипът на Център за здравословен живот Vita Rama следи с много сериозно внимание, загриженост и съпричастност официалната информация свързана с разпространението и спецификите на коронавирус (COVID-19).

Рецепти

Салата с бейби спанак, репички и чери домати
Салата с бейби спанак, репички и чери домати
 03.04.2020 

Необходими продукти за 4 порции салата с бейби спанак, репички и чери домати: 1 цяла маруля ½ пакет бейби спанак 1 краставица 8 бр. репички  4 бр. чери домати 2 стръка мента ½ връзка магданоз 40 г кълнове от люцерна сока на половин лимон щипка сол    

Статии

Имунна система

Имунна система

 24.03.2020 

Имунната система е от съществено значение за живота и оцеляването на човека. Без имунна система телата ни ще са отворени за атака от бактерии, вируси, паразити и други патогени и елементи, несвойствени за организма. Научете повече какво е имунна система, как функционира, какво подсилва и нарушава имунитета. 

Помогнахме на

Ивелина Попова - здраве и превенция Престоите във Vita Rama са емоция, която не може да бъде описана, нови знания, среща с нови хора и задълбочаване на това, което знаеш за себе си и здравословния начин на живот.  
Ивелина Попова - здраве и превенция

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg