Новини

Седмица Готви здравословно с Vita Rama

Седмица Готви здравословно с Vita Rama

 09.05.2019 

Екипът от специалисти на Лечебен център Vita Rama ви кани да бъдете част от кулинарната седмица „Готви здравословно с Vita Rama“, която ще се проведе от 1-ви до 8-ми юни 2019 г. в Емона, където планински и морски климат се съчетават с девствената природа на защитената местност Емине - Иракли.

Рецепти

Смути Зелена Енергия
Смути Зелена Енергия
 14.05.2019 

Време за приготвяне: 10 минути Необходими продукти за 1 порция смути зелена енергия: 3 узрели банана 10 листа маруля 1 ч.л. ечемични стръкове на прах ½ ч.л. АФА (синьо-зелени водорасли) 150 мл. вода  

Статии

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

Храни, които въздействат благоприятно за отслабване

 21.05.2019 

Преди да започнете консумирането на храни, които въздействат благоприятно за отслабване, добре е да установите причините за натрупването на излишни килограми и затлъстяване.

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен и не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“ !
Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg