Новини

Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

 06.12.2022 

Вече дълги години нашите специалисти, които прилагат здравословните програми на Vita Rama помагат на хиляди хора да балансират здравето си. Черпим много вдъхновение и сила от природата, но промяната започва отвътре, затова открихме вратите на нашия  Център за здравословен живот Вита Рама  в сърцето на София, точно до НДК.

Рецепти

Хумус с тиква
Хумус с тиква
 09.11.2022 

Когато хумусът е не просто хумус. И когато класическия вкус на тази арабска разядка се е изчерпал, Вита Рама представя нов вкус, който да добавите към есенното си меню.

Йога студио

Постите: отживелица, здравословна кампания или ново начало?!

Постите: отживелица, здравословна кампания или ново начало?!

 25.11.2022 

В хода на историята можем да видим, че снабдяването с храна и употребата ѝ, се движат между лишения и преизобилие.Така в различните култури през вековете съществуват практики като постенето или разтоварването от различни храни, чрез които се дава възможност на тялото и ума да се освободят от излишъци, за да се живее по-здрав, енергичен и духовно осъзнат живот.

Помогнахме на

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.
Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Абонамент за бюлетин

Контакт с нас

Телефон: 0890 90 59 90
E-mail: info@vitarama.bg