Начало » Новини

Новини

Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

 16.02.2024 

Зимните Здравословни програми Vita Rama са към своя край! Поради засиления интерес подготвихме специален финал, който със сигурност ще ви заинтригува!
В уютна обстановка, отдалечена от градския стрес и напрежение, този уикенд ритрийт предлага интензивна програма, фокусирана върху рехабилитацията и подобряването на здравословното състояние на тялото.

  повече »  

"Вита Рама – повече от диета" – безплатен уебинар със Слави Славов

 23.01.2024 

Срещнете се с основата на опита на нашите специалисти в уебинар „Как да се справим с излишни килограми и здравословни проблеми?“ със Слави Славов , който ще ви покаже отговорите на много въпроси, пряко свързани със здравето.

  повече »  

"Детокс на различните органи" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

 04.01.2024 

Празничните дни са време за радост и споделяне на вкусни ястия с близки и приятели, но консумацията на неблагоприятни продукти може да има сериозни последици за здравето.
Ето затова ви каним да посетите лекцията "Детокс на различните органи" с водещ д-р Димитър Пашкулев на 13 януари от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama, ул „Петър Берон“ 9, София.

  повече »  

Подари здраве с Vita Rama

 08.12.2023 

Радостни сме да ти споделим, че можеш да зарадваш своите близки, приятели и роднини с уникален коледен подарък.
Дари любимите си хора с подарък, който ще ги потопи в свят на благоденствие и хармония с Коледен ваучер „Подари здраве с Vita Rama“. От йога практики до възстановяващи масажи и изкусно приготвени здравословни ястия, нашите услуги се грижат за цялостното благополучие на тялото и душата.

  повече »  

Отстъпки до 70% на ЗЕЛЕН ПЕТЪК във Vita Rama!

 21.11.2023 

Радостни сме да ти споделим, че и тази година ще можеш да се възползваш от големи намаления в нашия онлайн магазин. Само на ЗЕЛЕН ПЕТЪК на 24-ти ноември, ще откриеш намаления до 70% на shop.vitarama.bg!

  повече »