Начало » Новини

Новини

Лятна почивка със здравословни ползи - за теб и цялото семейство!

 08.05.2024 

Ако не сте сред многото, получили вече препоръка от приятели, то сега е моментът с голямо удоволствие да ви съобщим за началото на Летни здравословни програми Vita Rama 2024!

  повече »  

Месец на Отворените врати в йога студио Vita Rama

 05.04.2024 

В изключителната атмосфера на залата ни и под вещото ръководства на специалистите ни, ще придобиете знания и умения, които ще допринесат за фигурата и здравето ви!

  повече »  

НОВО! Бхакти йога събития във Vita Rama!

 02.04.2024 

Имаме удоволствието да ви представим една вълнуваща новина! Сега е възможно да следите всички събития по Бхакти йога в Здравословен център Vita Rama на едно място!

  повече »  

"Революция на съзнанието" - семинар с Ведасара

 21.03.2024 

Под ръководството на Ведасара, ще се потопите в дълбоката мъдрост на йога и ще научите техники за преобразяване на своя ум и съзнание. Чрез медитации, мантри и специални практики, Ведасара ще ви насочи към ново ниво на самосъзнание и способност да творите собствената си съдба.

  повече »  

Великденски пости с Vita Rama

 14.03.2024 

Имаме удоволствието да ви обявим специалното си предложение за Великденските пости. Предлагаме ви възможност за поръчка на здравословно меню със значителна отстъпка. Тази година, всички, които поръчат повече здравословни менюта от Vita Rama, ще се възползват от специална отстъпка от -20%! 

  повече »