Начало » Новини

Новини

Изживейте едно незабравимо лято с предстоящите ритрийти на Vita Rama!

 14.08.2023 

Лято – време за вдъхновение, обновление и връзка със себе си! Vita Rama ви кани да се впуснете в уникално пътешествие към по-доброто си АЗ чрез няколко вълнуващи ритрийта близо до брега на морето. От здравословен кулинарен ритрийт до духовно обогатяващия ритрийт с Ведасара – имаме всичко, от което се нуждаете, за да създадете спомени и умения, които ще ви изпълнят с енергия и радост за месеци напред!

  повече »  

Йога студио и масажи в София

 19.04.2023 

Настъпването на пролетта е добър повод да се обърнем към себе си и да рестартираме живота си с повече осъзнатост и грижа. Да се възползваме от нея, за да опитаме нещо ново и полезно, част от холистичния подход на здравословен център Vita Rama. 

  повече »  

20% отстъпка за доставка на здравословна храна в София!

 06.04.2023 
Гъвкави абонаменти, изгодни цени и разнообразие от авторски растителни рецепти, приготвени от нашия опитен екип нутриционисти и кулинари. Възползвайте се от специална отстъпка до 20%. Доставяме всеки делничен ден до 12:30 часа, за всеки адрес в София.
  повече »  

Мисията възможна, Коледата здравословна!

 15.12.2022 

Дългоочакваните празници почукват на вратите ни с покана за добро настроение, уют и близост. От друга страна обаче е лесно човек да се пусне по течението на изкушенията и да направи компромис със здравето си. Сладкиши, преяждане и застояване на едно място неусетно се наместват в ежедневието на Коледния ни календар.

  повече »  

Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

 06.12.2022 

Вече дълги години нашите специалисти, които прилагат здравословните програми на Vita Rama помагат на хиляди хора да балансират здравето си. Черпим много вдъхновение и сила от природата, но промяната започва отвътре, затова открихме вратите на нашия Център за здравословен живот Вита Рама в сърцето на София, точно до НДК.

  повече »