Начало » Новини » "Вита Рама – повече от диета" – безплатен уебинар със Слави Славов

"Вита Рама – повече от диета" – безплатен уебинар със Слави Славов

Send Email

Всяка година ние от Vita Rama подобряваме здравословните услуги, които предлагаме на нашите гости. Следим сериозно различните научни среди и авторитетни изследвания и се стремим система Vita Rama да даде най-добрия ефект за здравето и да отговори на индивидуалните нужди и проблеми на всеки, обърнал се към нас. 

Една от основните заслуги за това има нашият сертифициран нутриционист, специалист по здравословно хранене Слави Славов. След дълги години сътрудничество с баща си, диетологът Георги Славов и работата в екип с д-р Димитър Пашкулев (лекар натуропат), Слави Славов започва да надгражда и обогатява здравословна система Vita Rama с множество иновации в сферата на детоксикацията и пълноценното растително хранене.

С радост ви споделяме за безплатния уебинар, който създадохме за вас!

Срещнете се с основата на опита на нашите специалисти в уебинар „Как да се справим с излишни килограми и здравословни проблеми?“ със Слави Славов , който ще ви разкрие отговорите на много въпроси, пряко свързани със здравето.

Ще разберете три основни истини:

  1. Въглехидратите - Вашият най-добър приятел, а не враг.
     
  2. Коя е диетата, която заменя шепа хапчета?
     
  3. Пълноценното растително хранене е лек за вашите проблеми!


Този уебинар е за Вас, ако:

Предимствата от системата Vita Rama:

Открийте забравените истини за храненето, които ще ви помогнат да постигнете желаната фигура и да се освободите от предизвикателствата като ставни и храносмилателни проблеми, психически и емоционален стрес, хормонален дисбаланс, високо кръвно налягане, алергии, диабет и много други.

Участвайте БЕЗПЛАТНО в уебинара!

Send Email