Начало » Новини

Новини

Остеопорозата – коварният враг на костите

 19.10.2021 

Намаляването на здравината на костите няма симптоми и това прави остеопорозата изключително коварна, защото най-често първият сигнал за нея е фрактурата. Най-висок е рискът от фрактури в областта на гръбначния стълб, бедрото и китката.

  повече »  

11 октомври – Световен ден за борба със затлъстяването

 08.10.2021 

Целта на 11 октомври, Световен ден за борба със затлъстяването, е да се обединят усилията на държавите в стремежа им да стимулират хората да се грижат за здравословното си тегло чрез правилно хранене и достатъчна физическа активност.

  повече »  

Октомври – Месец на магнезия във Vita Rama

 30.09.2021 

Магнезият е сред най-важните вещества за правилното функциониране на човешкия организъм. Затова посвещаваме октомври на този минерал – през целия месец можете да поръчате лесно усвоим магнезий с 20% отстъпка от онлайн магазина на Vita Rama!

  повече »  

29 септември – Световен ден на сърцето

 16.09.2021 

29 септември е избран от СЗО за специален ден, целящ повишаването на осведомеността за сърдечните заболявания и за насърчаването на хората да ги избегнат, променяйки начина си на живот.

  повече »  

Здравословните програми Vita Rama – Лято 2021 приключиха

 13.09.2021 

Екипът на  Vita Rama е на всяка крачка с всички, които искат да поемат по пътя към здравословния холистичен начин на живот. Правилното решение няма краен срок, не се влияе от възраст, пол, професия, не зависи от никакви условия. Единственото важно е желанието да бъдем здрави!

  повече »