Начало » Новини

Новини

Ведасара отново в България с еднодневен ритрийт "Овладяване на ума"!

 12.03.2024 

Под ръководството на Ведасара, ще се потопите в дълбоката мъдрост на йога и ще научите техники за преобразяване на своя ум и съзнание. Чрез медитации, мантри и специални практики, Ведасара ще ви насочи към ново ниво на самосъзнание и способност да творите собствената си съдба.

  повече »  

Доставка на здравословна храна в София с до -15% отстъпка

 01.03.2024 

Храненето по системата на Vita Rama е истинско лекарство за организма и се основава на разнообразие от пълноценни растителни храни, техните правилни комбинации и щадящо полезните вещества приготвяне. Пречистването на организма – детоксикацията е основен елемент от системата. Чрез детоксикация организмът се пречиства от натрупаните токсини, възстановяват се естественият му баланс и правилното протичане на метаболитните процеси.

  повече »  

Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

 16.02.2024 

Зимните Здравословни програми Vita Rama са към своя край! Поради засиления интерес подготвихме специален финал, който със сигурност ще ви заинтригува!
В уютна обстановка, отдалечена от градския стрес и напрежение, този уикенд ритрийт предлага интензивна програма, фокусирана върху рехабилитацията и подобряването на здравословното състояние на тялото.

  повече »  

"Вита Рама – повече от диета" – безплатен уебинар със Слави Славов

 23.01.2024 

Срещнете се с основата на опита на нашите специалисти в уебинар „Как да се справим с излишни килограми и здравословни проблеми?“ със Слави Славов , който ще ви покаже отговорите на много въпроси, пряко свързани със здравето.

  повече »  

"Детокс на различните органи" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

 04.01.2024 

Празничните дни са време за радост и споделяне на вкусни ястия с близки и приятели, но консумацията на неблагоприятни продукти може да има сериозни последици за здравето.
Ето затова ви каним да посетите лекцията "Детокс на различните органи" с водещ д-р Димитър Пашкулев на 13 януари от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama, ул „Петър Берон“ 9, София.

  повече »