Начало » Новини

Новини

Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

 06.12.2022 

Вече дълги години нашите специалисти, които прилагат здравословните програми на Vita Rama помагат на хиляди хора да балансират здравето си. Черпим много вдъхновение и сила от природата, но промяната започва отвътре, затова открихме вратите на нашия Център за здравословен живот Вита Рама в сърцето на София, точно до НДК.

  повече »  

Предколедно пречистване на тялото, дома и ума

 05.12.2022 

С наближаването на Коледа празничното настроение започва да се усеща навсякъде. А когато искаме да създадем домашен уют и да имаме повече енергия за това, ще ни бъде нужна концепция и то предколедна. Vita Rama ви кани да участвате в събитие, което ще ви бъде от полза. Научете какво е необходимо да направите преди Коледа, за да подобрите преживяването.

  повече »  

Първият по рода си здравословен ресторант отваря врати в София

 21.10.2022 

Повече от 10 години ние от Vita Rama сме приели за наша мисия холистичния подход към здравето и чистата, приготвена с внимание и грижа храна. Този октомври ще ви посрещнем с много разнообразни рецепти, топъл интериор и добро настроение в нашия нов ресторант в София. 

  повече »  

Йога студио Vita Rama в София

 18.10.2022 

Щастливи сме да обявим началото на йога сезона във Vita Rama йога студио. От тази седмица можете да посещавате класове по Айенгар йога, Стречинг йога, Киртан мантра медитация, Ин йога и Йогалатес.

  повече »  

Културни събития през есента с екипа на Vita Rama

 12.10.2022 

Заедно с есента за нас от  Здравословен център Vita Rama дойде и сезонът на събитията. Този месец отваря врати новият ни ресторант в сърцето на столицата. 

  повече »