Начало » Новини » Доставка на здравословна храна в София с до -15% отстъпка

Доставка на здравословна храна в София с до -15% отстъпка

Send Email

Здравословна система Vita Rama разглежда здравето като хармония между тялото – с какво се храним и каква е нашата физическа активност, и ума – нива на стрес и духа.

40-годишният опит на експертите на Vita Rama доведе до създаването на най-успешната формула за постигането на цялостен баланс – с минимални усилия от вас и с максимална помощ от нас.

Гарантирайте си здраве!

Храненето по системата на Vita Rama е истинско лекарство за организма и се основава на разнообразие от пълноценни растителни храни, техните правилни комбинации и щадящо полезните вещества приготвяне. Известен факт е, че този вид хранене спомага за преодоляването на редица здравословни проблеми.

Прилагаме неизменния ни висок стандарт, който включва 12-часова активация на храната чрез накисване. Избираме чисти, сезонни, добре узрели продукти и ги готвим щадящо „бавно“ до 180º С. Използваме правилни комбинации на съставките, добавяме подправки и билки, за да обогатим хранителната и лечебна стойност на ястията. 

Приготвяме храната с внимание

Създаваме менюта според вашите нужди

Здравословното меню, което ви предлагаме, е съчетание от 40-годишния опит на нашите диетолози и над 20-годишното усъвършенстване на кулинарния ни екип в приготвянето на вкусна и пълноценна растителна храна.

Поръчайте здравословно меню за вкъщи с отстъпки:

Send Email