Начало » Новини

Новини

9 август – Световен ден на любителите на книгата

 04.08.2021 

Поръчайте желана книга – празнувайте Световния ден на любителите на книгите с Vita Rama!

  повече »  

3 август – Световен ден на динята

 31.07.2021 

Всяка година на 3 август светът отбелязва Световния ден на динята – обичан от всички и полезен плод. Освен вкуса и сочността си, динята ни предлага и множество ползи за здравето, така че винаги е добре дошла на лятната ни трапеза.

  повече »  

Август – Месец на хавайската спирулина във Vita Rama

 29.07.2021 

Vita Rama стартира нова инициатива – всеки месец ще бъде посветен на повишаването на осведомеността за здравните ползи от приема на определена суперхрана или полезен продукт.

  повече »  

21 юни - светът отбелязва Международния ден на йогата

 18.06.2021 

На 21 юни отбелязваме Международния ден на йогата, заради свръхценността, която тази практика представлява в живота им. Целта на този ден е да повиши световната осведоменост за множеството ползи от практикуването на тази древна физическа, умствена и духовна практика, обединяваща тялото и съзнанието.

  повече »  

Здравословни програми Vita Rama - Лято 2021 - резервациите започнаха!

 11.06.2021 

Планирахте ли лятната си отпуска? Защото екипът на Vita Rama отново ви очаква в Емона, за да се погрижи за вас! Чисто море, галещо слънце, вкусна храна, физически активности за всеки, почивка, детокс, здраве, веселие, йога, медитация и още толкова много емоции ви очакват в Здравословни програми Vita Rama - Лято 2021!

  повече »