Начало » Новини » Културни събития през есента с екипа на Vita Rama

Културни събития през есента с екипа на Vita Rama

Send Email

Заедно с есента за нас от  Здравословен център Vita Rama дойде и сезонът на събитията. Този месец отваря врати новият ни ресторант в сърцето на столицата. В него ще можете да се насладите на вкусни ястия, приготвени изцяло по системата Vita Rama. Ако желаете да поглезите сетивата си по-рано, на 15.10.2022 екипът ни от професионални готвачи ще приготви здравословни изкушения преди концерта на Deva Premal и Miten в зала 3 на НДК. Вратите отварят в 19:00 ч., а за събитието все още има билети, затова побързайте!

Купи билети!

Цветно есенно настроение внесе Станислав Трифонов - Nasimo, един от най-прочутите графити артисти по света и у нас. На 21.09 бяхме част от изложбата му “Вечерята”. Там поднесохме комплимент червена ябълка на всеки гост. Изложбата може да бъде видяна до 21.10 в галерия “Нирвана” на ул. "Ангел Кънчев" 17.

По покана на Motif fest приготвихме кулинарни вълшебства за гостите от първата вечер на музикалния фестивал. Зашеметяващата пианистка Венета Нейнска ни припомни за гения на Димитър Ненов със спиращ дъха кино концерт. Само два дни след това в неделя сутрин на 02.10, станахме партньор на организацията “КАЖИ” в подкрепа на животните и наградихме победителите в маратона, който се проведе в Борисовата градина.

Новите контакти с тези вдъхновяващи личности ни заредиха с много топли усмивки и настроение за предстоящия сезон. Очакваме ви с пълни сърца и вкусна храна на ул. "Петър Берон" 9, за да споделим заедно всички предстоящи положителни емоции. В новооткрития ни център Vita Rama, освен че ще можете да се насладите на пълноценно растително меню, ще откриете йога студио и академия, както и здравни консултации, масажи и терапии.

Нямаме търпение заедно да поемем по пътя на здравето!

Вкусни поздрави,

Екипът на Вита Рама

Send Email