Начало » Новини

Новини

Подари здраве с Vita Rama

 08.12.2023 

Радостни сме да ти споделим, че можеш да зарадваш своите близки, приятели и роднини с уникален коледен подарък.
Дари любимите си хора с подарък, който ще ги потопи в свят на благоденствие и хармония с Коледен ваучер „Подари здраве с Vita Rama“. От йога практики до възстановяващи масажи и изкусно приготвени здравословни ястия, нашите услуги се грижат за цялостното благополучие на тялото и душата.

  повече »  

Отстъпки до 70% на ЗЕЛЕН ПЕТЪК във Vita Rama!

 21.11.2023 

Радостни сме да ти споделим, че и тази година ще можеш да се възползваш от големи намаления в нашия онлайн магазин. Само на ЗЕЛЕН ПЕТЪК на 24-ти ноември, ще откриеш намаления до 70% на shop.vitarama.bg!

  повече »  

Коледни пости с Vita Rama

 17.11.2023 

Включете се в нашата Facebook група - „Vita Rama - Здравословен живот“
където всеки ден по време на Коледните пости, ще споделяме с вас дневно меню за постите, съобразено със Здравословна система Vita Rama, списъци за пазаруване, рецепти, статии, видеа, съвети и информация относно здравословно хранене и начин на живот.

  повече »  

14 ноември – Световен ден за борба с диабета

 08.11.2023 

Световният ден за борба с диабет се отбелязва на 14 ноември всяка година. Този ден е въведен от Международната диабетна федерация (IDF) и Световната здравна организация през 1991 година. Историята на диабета се проследява още в древни времена, като първите записи за симптомите датират още от древен Рим и Египет.

  повече »  

Завръщаме се на йога постелката с нови практики и обновен график!

 13.10.2023 

Несъмнено с пристигането на есента се променя и заобикалящият ни свят. Сезонните промени оказват влияние върху нас, и малко или много е възможно да почувстваме умора и дисбаланс. Да се спрем обективно на това какво точно ни е нужно през есента, за да се чувстваме добре и да засилим имунитета си? В йога студио Vita Rama добавихме в графика си нови йога практики, специално селектирани според сезонните промени.

  повече »