Начало » Новини

Новини

"Детокс на различните органи" - лекция с д-р Димитър Пашкулев

 04.01.2024 

Празничните дни са време за радост и споделяне на вкусни ястия с близки и приятели, но консумацията на неблагоприятни продукти може да има сериозни последици за здравето.
Ето затова ви каним да посетите лекцията "Детокс на различните органи" с водещ д-р Димитър Пашкулев на 13 януари от 13:30 ч. в Здравословен център Vita Rama, ул „Петър Берон“ 9, София.

  повече »  

Подари здраве с Vita Rama

 08.12.2023 

Радостни сме да ти споделим, че можеш да зарадваш своите близки, приятели и роднини с уникален коледен подарък.
Дари любимите си хора с подарък, който ще ги потопи в свят на благоденствие и хармония с Коледен ваучер „Подари здраве с Vita Rama“. От йога практики до възстановяващи масажи и изкусно приготвени здравословни ястия, нашите услуги се грижат за цялостното благополучие на тялото и душата.

  повече »  

Отстъпки до 70% на ЗЕЛЕН ПЕТЪК във Vita Rama!

 21.11.2023 

Радостни сме да ти споделим, че и тази година ще можеш да се възползваш от големи намаления в нашия онлайн магазин. Само на ЗЕЛЕН ПЕТЪК на 24-ти ноември, ще откриеш намаления до 70% на shop.vitarama.bg!

  повече »  

Коледни пости с Vita Rama

 17.11.2023 

Включете се в нашата Facebook група - „Vita Rama - Здравословен живот“
където всеки ден по време на Коледните пости, ще споделяме с вас дневно меню за постите, съобразено със Здравословна система Vita Rama, списъци за пазаруване, рецепти, статии, видеа, съвети и информация относно здравословно хранене и начин на живот.

  повече »  

14 ноември – Световен ден за борба с диабета

 08.11.2023 

Световният ден за борба с диабет се отбелязва на 14 ноември всяка година. Този ден е въведен от Международната диабетна федерация (IDF) и Световната здравна организация през 1991 година. Историята на диабета се проследява още в древни времена, като първите записи за симптомите датират още от древен Рим и Египет.

  повече »