Начало » Новини

Новини

Да посрещнем Коледа заедно - Vita Rama идва в дома ви с празнично меню за Бъдни вечер

 08.12.2021 

Тази година, специално за нашите последователи и приятели от град София (много скоро и в други големи градове в страната), Център за здравословен живот Vita Rama за първи път лично ще подготви неустоими традиционни ястия за вашата трапеза на Бъдни вечер.

  повече »  

Декември – Месец на лакомствата във Vita Rama!

 24.11.2021 

През целия месец можете да поръчате с 20% отстъпка️ подбрани продукти от категория Сладки лакомства на онлайн магазина на Vita Rama!

  повече »  

Зелен уикенд Vita Rama от 26 до 29 ноември!

 23.11.2021 

Не чакайте последния момент да поръчате желаните хранителни добавки и полезни храни! Вижте изненадите в Зелен уикенд Vita Rama сега и вземете подбрани здравословни продукти с до 50% отстъпка!

  повече »  

Ноември – Месец на биокозметиката във Vita Rama

 27.10.2021 

Посвещаваме ноември на здравето на кожата – през целия месец можете да поръчате ръчно приготвена биокозметика за лице с 20% отстъпка! Съхранете красотата и младостта си в студения сезон с българска биокозметика!

  повече »  

Остеопорозата – коварният враг на костите

 19.10.2021 

Намаляването на здравината на костите няма симптоми и това прави остеопорозата изключително коварна, защото най-често първият сигнал за нея е фрактурата. Най-висок е рискът от фрактури в областта на гръбначния стълб, бедрото и китката.

  повече »