Начало » Новини » Здравословни програми Vita Rama - Лято 2022 са вече тук!

Здравословни програми Vita Rama - Лято 2022 са вече тук!

Send Email

Любимите здравословни програми на Vita Rama са тук и отворени за записвания!

Здравословни програми Vita Rama - Лято 2022 ще се проведат в периода 1 юли – 11 септември 2022 в хотел Еуфория Клуб, Боровец.

Новият летен сезон на програми Vita Rama включва природосъобразни практики с цялостен подход към здравето. Планираме всеки детайл в програмите така, че да задълбочим терапевтичните ефекти за пречистване на тялото и ума, самовъзстановяване, обновяване на жизнена енергия и общуване с усмивка.

Оставаме верни на традицията да предлагаме вкусна растителна храна, която лекува. Гостите ни ще опитат най-новите ястия на Vita Rama, получили високата оценка от клиентите на доставки на храна в София.

Хотел Еуфория клуб предлага отлични условия за настаняване и активности, на фона на невероятната природна красота на Боровец и Рила планина! Кристален въздух, горски пътеки и слънце около басейна, са само част от изкушенията в дневната програма.

Очакваме с нетърпение срещата ни и ви предлагаме специална програма с много ползи за здраве, балансиране и подкрепа за цялостно благосъстояние на тялото, ума и духа.

Разгледайте програма ЗДРАВЕ и ПОЧИВКА

Възползвайте се от 10% ОТСТЪПКА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ДО 10 МАЙ, 2022 г.!

За въпроси и резервации:

Send Email