Начало » Новини » -20% на здравни консултации, йога и масажи само през месец май

-20% на здравни консултации, йога и масажи само през месец май

Send Email

С грижа за най-доброто ви здраве и сияйна красота, екипът на Здравословен център Vita Rama е подготвил за вас през месец май специални полезни и вълнуващи предложения!

Възползвайте се от майската промоция на Vita Rama с -20% от цената на всички видове:

Ако все още не знаете с какво може да ви бъде полезна консултацията със здравния ни екип, можете да получите повече информация, както и да си запишете час на тел.: 0890 90 59 80 и имейл: consultations@vitarama.bg.

Но както знаете, подходът към оптималното здраве и хармония е комплексен и изключително важно място в него заема движението. Ползите от практикуването на йога са многобройни, затова сме се погрижили при нас да откриете и вашето бягство от напрегнатото ежедневие. В йога студиото на Здравословен център Vita Rama можете да откриете точната практика за вас – пилатес, хатха йога, стречинг, айенгар йога, курунта хатха йога, упражнения за мобилност и огъвкавяване, хатха йога за емоционален баланс, нада йога с кристални купи, йогалатес, терапевтична йога, киртан мантра медитация, ин йога, дао йога, лекции, семинар, нейрографика и още много полезни и приятни практики. Разгледайте график и цени на йога студио Vita Rama, 16-22.05.2022 г.

Перфектното допълнение на истинския релакс и стабилното здраве са професионалните масажи. На тях можете да разчитате за емоционално презареждане, баланс и живот без болка. В Здравословен център Vita Rama вече ви очаква и екипът ни от опитни масажисти, мануални терапевти и рехабилитатори, който ще ви предложи остеостетика, лимфен дренаж, антицелулитен детокс масаж, дълбокотъканен възстановяващ масаж, гуаша, мука абянга, широдара, басти, пинда сведа, удвартана, марма терапия, висцерална терапия, китайски Туй на, шиатцу, юмейхо и още много други масажи за всяка ваша здравна и емоционална нужда.

Задайте всичките си въпроси за йога практиките и предлаганите масажи на тел.: 0887 95 06 75 и имейл: info@vitarama.bg.Очакваме ви!

Send Email