Начало » Новини » Великденски пости с Vita Rama

Великденски пости с Vita Rama

Send Email

Всяка година Великденските пости обхващат период от 7 седмици - 49-те дни преди Възкресение Христово. През 2024-та година започват от 17-ти март (Сирни заговезни) и завършват на 4 май. Това е най-продължителният и важен постен период в годината, част от подготовката за Великден.

Постите са благоприятен период и възможност за всеки, който иска да бъде по-добър, скромен, смирен, благ, здрав, чист и духовно осъзнат. Чрез следването им можем да пречистим тялото и сърцето си и да се облагородим физически, умствено и духовно.

И затова сме ви приготвили стимул, подкрепа под формата на кулинарна и финансова помощ! В периода на Великденските пости ви предлагаме възможност за поръчка на здравословно меню със значителна отстъпка.

Тази година, всички, които поръчат 35 или повече здравословни менюта от Vita Rama, ще се възползват от специално намаление в размер на -20%! Това е вашата възможност да спазите поста с лекота, неангажираност и наслада от храната, подкрепяйки вашето физическо и духовно благополучие.

Не пропускайте тази възможност! Започнете и продължете Великденските пости със здравословен и вдъхновяващ старт!

Разгледайте нашите разнообразни менюта и направете вашата поръчка сега.

Send Email