Начало » Новини » "Революция на съзнанието" - семинар с Ведасара

"Революция на съзнанието" - семинар с Ведасара

Send Email

С радост ви съобщаваме, че поради големия интерес към еднодневния ритрийт, "Овладяване на ума", сме подготвили още едно събитие под формата на мастърклас с продължителносат 3 часа.

Под ръководството на Ведасара, ще се потопите в дълбоката мъдрост на йога и ще научите техники за преобразяване на своя ум и съзнание. Чрез медитации, мантри и специални практики, Ведасара ще ви насочи към ново ниво на самосъзнание и способност да творите собствената си съдба.

• Имате възможност да изберете между датите:

26-ти, 27-ми или 28-ми март

• Всеки един семинар е с продължителност от:

18:00 - 21:00 ч.

Регистрирайте се за предстоящата "Революция на съзнанието" с духовният водач и йога Майстор Ведасара и изберете един от трите дни. Семинарът е част от поредицата уникални събития в Здравословен център Vita Rama, София.

Под ръководството на Ведасара, ще се потопите в дълбоката мъдрост на йога и ще научите техники за преобразяване на своя ум и съзнание. Чрез медитации, мантри и специални практики, Ведасара ще ви насочи към ново ниво на самосъзнание и способност да творите собствената си съдба.

Не пропускайте невероятната възможност за личностно развитие и духовно просветление! Регистрирайте се сега и се включете в един от трите дни на семинара!

 


Церемония на Златната луна

На 25 март (понеделник) ви каним на специалната "Церемония на Златната луна" от 18:00 - 21:00 ч. с Ведасара в Здравословен център Vita Rama.

Събитието включва:

• Огнена церемония
• Ритуал
• Киртан медитация

И най-вече - зареждане и чувство на благополучие за дълъг период напред.

 

 


Бхакти йога център

Радостни сме да ви съобщим още една вълнуваща новина! Вече можете да проследявате всички Бхакти йога събития в Здравословен център Vita Rama на едно място. Имате възможност да се запишете за всяко едно събитие, практика, беседа или лекция директно чрез най-новата ни платформа - Бхакти йога център, където сме синтезирали всичко, от което имате нужда с лесен достъп до информация.

Очаквайте:

Киртан медитация - всеки четвъртък

Heart Space медитация – всяка неделя

Гита мъдрост – всяка неделя

Бхакти йога е духовна практика, предлагаща лесен и възвишен път към себереализация и довеждане на човека до предано духовно съзнание. Това е метод за свързване на душата с нейния Божествен източник чрез отдаденост и любов. Свещени текстове, като Бхагавад-гита и Упанишадите, посочват бхакти като най-висш етап на йога и истинската природа на душата.

Send Email