Начало » Новини » Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

Ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с Тодор Тодоров

Send Email

Ритрийт „Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави“ с Тодор Тодоров

Зимните Здравословни програми Vita Rama са към своя край! Поради засиления интерес подготвихме специален финал, който със сигурност ще ви заинтригува!

Очакваме ви от 2 до 4 март в прекрасния родопски курорт Пампорово, където ще се проведе специалният уикенд ритрийт "Освобождение от болките в кръст, гръб, колене и стави" с участието на гост-учител Тодор Тодоров – Таруна.

Какво да очаквате?

В уютна обстановка, отдалечена от градския стрес и напрежение, този уикенд ритрийт предлага интензивна програма, фокусирана върху рехабилитацията и подобряването на здравословното състояние на тялото. Специални лекции, работилници и практики, водени от Тодор Тодоров и други известни инструктори, обещават да ви насочат към освобождаване от болките и възстановяване на мобилността на кръста, гърба, коленете и ставите.

Какво включва ритрийтът?

Програмата включва разнообразни дейности, като работилници за коригиране на стойката, медитации за релаксация, практики за подобряване на мобилността и сутрешни дихателни сесии. Отделеното време за лекции и общуване ще ви даде възможност да разширите знанията си за здравословния начин на живот и да се възползвате от съветите на специалисти в областта на здравето.

Какво още?

За допълнително удоволствие и релаксация, участниците ще се насладят на богати растителни ястия, предлагани от Здравословен център Vita Rama, както и на спа процедури в хотел "Невястата". В допълнение, заинтересованите могат да се възползват от остеопатични и аюрведични терапии, предлагани от професионални терапевти.

Не пропускайте възможността да се потопите в този уникален ритрийт, който обещава да ви донесе здраве, енергия и вдъхновение!

Вижте програмата >>

Ритрийт

Send Email