Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Системата Vita Rama премахва токсичните последици от кортикостероидните лечения

Системата Vita Rama премахва токсичните последици от кортикостероидните лечения

Send Email

Теодора, ЕДНА ОТ МНОГОТО, чийто живот бе трансформиран.

При едни осъзнаването идва навреме, при други настъпва без време - след здравословен проблем или без проявата на такъв, ако признаците са на лице, ако тялото ви дава “крещящи” сигнали, то значи и вие ще се припознаете в съдбата на Теодора. И вие като нея, ще споделяте: “Vita Rama спаси живота ми”.

Съдържание:

  1. Пътят към здравето със специалистите на Vita Rama.
  2. Пътят на Теодора - от медицинско заключение до спасение с Vita Rama.
  3. Вълнуващата трансформация на Теодора: Vita Rama като ръководител в новия ѝ живот.
  4. Храненето с Vita Rama - наука, комбинирани стратегии и здравословен баланс.
  5. Новият живот и приключения на Теодора.
  6. Ежедневният ѝ режим с Vita Rama, здраве и мотивация.

Пътят към здравето със специалистите на Vita Rama.

Запознайте се с историята на Теодора Котева. Тя е една от многото хора, които са се доверили на специалистите на Vita Rama - Георги Славов (диетолог), Слави Славов (нутриционост), д-р Пашкулев (натуропат), които са с повече от 30 години опит в сферата на здравословното хранене. Те разработват здравословна система, която разглежда здравето като хармония между тялото - с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес и духа. Резултатите при нея са наистина впечатляващи.

Пътят на Теодора - от медицинско заключение до спасение с Vita Rama.

Тя е от онези, които се налага да чуят стряскащо медицинско заключение, за потърсят спасение, намира го именно в системата Vita Rama.
През 2019 бива диагностицирана с автоимунно бъбречно заболяване и се подлага на 6-месечна терапия с кортикостероиди, в следствие на приема им обаче рязко напълнява с цели 15 килограма за отрицателно време. “За Vita Rama разбрах от мои приятели, които са посещавали морските им програми* и бяха изключително доволни. Затова не се поколебах да се свържа с тях за помощ. Водена от желанието си да бъде здрава, без колебание, без очаквания и с доверие се впуска в програма “Здраве" на Vita Rama.

Вълнуващата трансформация на Теодора: Vita Rama като ръководител в новия ѝ живот.

“Екипът на Vita Rama беше до мен през цялото време – с голяма любов, внимание и загриженост. Беше ми изготвен разнообразен и балансиран хранителен режим, изцяло на растителна основа, включващ плодове, зеленчуци, зърнени и бобови храни, семена, ядки, както и някои хранителни добавки – минерали, витамини, ензими.”

Храненето с Vita Rama - наука, комбинирани стратегии и здравословен баланс.

Системата на Vita Rama изключва екстрахираните мазнини (олио, зехтин), а храните се комбинират и приготвят по определен начин чрез накисване, покълване, готвене на пара и на ниска температура с цел улесняване на храносмилането, качествено усвояване на хранителните вещества и запазване на енергийния баланс в организма.

Новият живот и приключения на Теодора.

“След Vita Rama последва тотална промяна в начина ми на хранене, мислене и възприемане на живота. Изпитвах искрено възхищение от това колко перфектен и всемогъщ е човешкият организъм, на какво е способен и колко е силен инстинктът му за самосъхранение.
Започнах отново да спортувам, влюбих се в планината и свалих 20 килограма за 6 месеца. Всичките ми показатели (чернодробни, бъбречни, холестерол) се подобриха и за половин година влязоха в норма.”, с огромна емоция споделя постиженията си Теодора.

Ежедневният ѝ режим с Vita Rama, здраве и мотивация.

След преживения катарзис, именно това е начинът ѝ на живот вече повече от 3 години. А ето какъв е и дневният й хранителен режим: “Сутрин след ставане изпивам 1-2 чаши топла вода, след това плод, фреш или смути. На обяд и вечеря - зърнено или бобово ястие със свежа салата.
Това е най-доброто нещо, което някога съм правила за себе си. Това, че съм здрава е най-голямата ми мотивация.”

Тя е категорична, че винаги и искрено ще препоръчва масово програма “Здраве”, защото:

Защото спаси живота ми. Защото наистина работи - и на физическо, и на духовно ниво. И ето, че днес Теодора води качествен живот, с изключителни здравословни показатели, тегло в норма и хранителни навици, които ѝ гарантират перфектна кондиция и дълголетие.

За да се запознаете по-детайлно със сезонните ни програми, последвайте следните връзки:

Летни здравословни програми в Обзор от 14 юни

Send Email