Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Айтен Саидова: Дните във Vita Rama са най-големият дар за всички сетива

Send Email

Случвало ли ви се е да искате да разкажете за нещо много вълнуващо и думите да не ви достигат? Ето, това вълнение за мен са програмите на Здравословен център Vita Rama – като  лятна ваканция от детството.

Казвам се Айтен Саидова, на 41 години, майка съм на две момиченца. И привърженик на растителното хранене от съвсем мъничка, благодарение на моята майка.

До Здравословен център Vita Rama се докоснах за първи път преди седем години и основното чувство, което ме споходи тогава беше: „Защо не съм ги открила още от тяхното създаване и съм пропуснала толкова много години?!“

Това, което прави центърът толкова уникален, като място за съвършена почивка, на първо място са енергията и душевността на създателите му – неизчерпаемите и безценни Георги Славов (ученик на Лидия Ковачева), Ленко и Слави Славови (неуморни във вярата, че това е тяхната лична мисия), техните верни колеги д-р Димитър Пашкулев, прекрасната Цена и много други.

Още първото ми впечатление, което пазя и досега, е, че седмица и повече в Центъра е най-големият дар за всички сетива. Това е място, на което с голямо разбиране и компетентност е помислено и събрано на едно място всичко – чисто хранене, йога практики, квалифицирани лекции, най-добрите масажи. Здравословен център Vita Rama е за дълбоко презареждане – от ранното утро до вечерната разходка сред природата за лека нощ. Изживяването на програма във Vita Rama е възможност да се потопиш в един друг свят, да се завърнеш в естествените си съвършено състояние на баланс на духа и тялото. Прекрасно е! Ако трябва да събера в едно описание пребиваването си във Vita Rama, то това е състояние на съвършен покой!

Изпитвам дълбока почит към вярата и всеотдайността, с която екипът подготвя и реализира програмите, към щедростта, с която раздава своите знания и енергия. Възхищавам се на това, че въпреки трудностите, предлагат краен продукт, който е безупречен, независимо къде са – дали в любимата Емона, или в летен Боровец. За мен Vita Rama е мястото за семейна почивка или бягство с любими приятелки.

На всички, които са прочели тези редове до край, пожелавам тази магия и потапяне в програма на Vita Rama – мястото за най-пълноценна и вълнуваща почивка!

Send Email