Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на

Помогнахме на

Любомир Ганев - преодоляване на стреса в ежедневието

Потърсих като цяло Център за здравословен живот Vita Rama и здравословната почивка, поради една-единствена причина. Да се почувствам отново като част от едно голямо семейство. И така се чувствам вече пореден път.

  повече »  

Росица Каменова - отслабване и детокс

Най-добре постигнатият резултат! Вече мога смело да кажа, че след този едноседмичен престой, за мен тази фирма означава много. Този екип, това семейство означава много! Във Vita Rama те учат как да живееш, как да се храниш, как да общуваш и как да бъдеш по-духовно извисен.

  повече »  

Стоян Радев - семейна почивка с деца

Традиционният начин на почивка вече не е за нас. Vita Rama за нас е нещо ново, което не мислим да спираме. Най-много ни впечатли организацията на почивката и всеотдайността на целия екип. Цялата програма много ни харесва!

  повече »  

Ивелина Попова - здраве и превенция

Престоите във Vita Rama са емоция, която не може да бъде описана! Нови знания, среща с нови хора и задълбочаване на това, което знаеш за себе си и здравословния начин на живот.

  повече »  

Мата Атанасова - детокс и пречистване на организма

Във възторг съм от Vita Rama! Станах фен не само на детокса и пречистването, но и на Vita Rama като цяло! Затова вече шеста година поред идвам непрекъснато тук.

  повече »