Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Зареден съм доста положително и емоционално от всяко едно посещение. Смятам, че колкото по-често идвам, това толкова повече ме зарежда и ми дава стимул за работата, която предстои в ежедневието ми. Бих посетил Vita Rama отново, защото искам да задържа и през годината всички тези положителни емоции и преживявания.

  повече »  

Ралица Стефанова - бременност и женско здраве

Всеки път се връщам тук, в програмите на Vita Rama, с огромно удоволствие. И в момента, в който си тръгна, чакам следващата, за да дойда пак!
 

  повече »  

Любомир Ганев - преодоляване на стреса в ежедневието

Потърсих като цяло Център за здравословен живот Vita Rama и здравословната почивка, поради една-единствена причина. Да се почувствам отново като част от едно голямо семейство. И така се чувствам вече пореден път.

  повече »  

Росица Каменова - отслабване и детокс

Най-добре постигнатият резултат! Вече мога смело да кажа, че след този едноседмичен престой, за мен тази фирма означава много. Този екип, това семейство означава много! Във Vita Rama те учат как да живееш, как да се храниш, как да общуваш и как да бъдеш по-духовно извисен.

  повече »  

Стоян Радев - семейна почивка с деца

Традиционният начин на почивка вече не е за нас. Vita Rama за нас е нещо ново, което не мислим да спираме. Най-много ни впечатли организацията на почивката и всеотдайността на целия екип. Цялата програма много ни харесва!

  повече »