Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Ралица Стефанова - бременност и женско здраве

Всеки път се връщам тук, в програмите на Vita Rama, с огромно удоволствие. И в момента, в който си тръгна, чакам следващата, за да дойда пак!
 

  повече »  

Любомир Ганев - преодоляване на стреса в ежедневието

Потърсих като цяло Център за здравословен живот Vita Rama и здравословната почивка, поради една-единствена причина. Да се почувствам отново като част от едно голямо семейство. И така се чувствам вече пореден път.

  повече »  

Росица Каменова - отслабване и детокс

Най-добре постигнатият резултат! Вече мога смело да кажа, че след този едноседмичен престой, за мен тази фирма означава много. Този екип, това семейство означава много! Във Vita Rama те учат как да живееш, как да се храниш, как да общуваш и как да бъдеш по-духовно извисен.

  повече »  

Стоян Радев - семейна почивка с деца

Традиционният начин на почивка вече не е за нас. Vita Rama за нас е нещо ново, което не мислим да спираме. Най-много ни впечатли организацията на почивката и всеотдайността на целия екип. Цялата програма много ни харесва!

  повече »  

Ивелина Попова - здраве и превенция

Престоите във Vita Rama са емоция, която не може да бъде описана! Нови знания, среща с нови хора и задълбочаване на това, което знаеш за себе си и здравословния начин на живот.

  повече »