Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Радостин Кишишев - възстановяване на здравето след активен спорт

Send Email

Кой съм аз?

Казвам се Радостин Кишишев и съм бивш национал по футбол на България. От 2-3 години посещавам редовно Център за здравословен живот Vita Rama.

Здравословно състояние

Нямам конкретни здравословни оплаквания, но усещам, че организмът ми вече е леко захабен от активната спортна дейност, усещам и тежест в почти всички части на тялото. Но по-важното е, че искам да контролирам килограмите си.

Програмата и резултатите

Когато съм във Vita Rama, наблягам основно на детокс програмата, защото искам да си възстановя здравето, което активният спорт ми е взел. Резултатите, които получих от следването на програмата, са доста добри. Отслабнах между 3 и 4 кг за една седмица. Това е основното, което е видимо за останалите. Но по-важното е, че искам да излекувам организма си отвътре, защото там няма как да погледна и няма как да знам какво е състоянието му.
Определено се чувствам доста по-добре и много болежки, които съм имал, доста се подобряват, дори само за една седмица престой във Vita Rama.

Престоят във Vita Rama

Престоят във Vita Rama е много интересен и по-важното е, че лекциите, които получаваме, ни учат. Дават ни дават възможност, след като си тръгнем от Vita Rama, да продължим с този начин на живот и вкъщи, да готвим правилно и като цяло да живеем така, че да постигнем щастие, любов, късмет и всичко останало, свързано с тях.

Храната във Vita Rama

Храната във Vita Rama е наистина малко по-различна от това, с което сме свикнали, но който обича да си похапва, мисля, че няма да има проблеми. Ако човек е злояд, може би ще има първоначални неудобства, но резултатите, които се получават, наистина са уникални. На всеки човек му идва времето и осъзнава в даден момент какво трябва да прави.
Храната във Vita Rama е разнообразна и доста интересна. Има много видове салати, бобови и зърнени храни. Правят се и пици и хлябове, но все пак трябва да дойдете и да опитате, защото дори и аз да разказвам, няма как да го предам, докато вие не го видите.

Мотивация да продължа

Мотивацията ми да следвам този начин на здравословно хранене и живот, след като си тръгна от Vita Rama, е много голяма. Зареден съм доста положително и емоционално от всяко едно посещение. Смятам, че колкото по-често идвам, това толкова повече ме зарежда и ми дава стимул за работата, която предстои в ежедневието ми.
Бих посетил Vita Rama отново, защото искам да задържа и през годината всички тези положителни емоции и преживявания.

Send Email