Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на

Помогнахме на

Николина Костова - здраве и жизненост

Престоят ми тук беше прекрасен! Винаги се наслаждавам на всички мигове, на всяка среща с хората от екипа и гостите. 

  повече »  

Нели Валентинова – детокс и забавен метаболизъм

Аз съм Нели, на 28 години. Бях изключително впечатлена от комбинацията от активности, здравословно хранене и не на последно място от факта, че са включени редица лекции, които да ни подготвят да следваме този начин на живот, дори и след като приключи програмата.
 

  повече »  

Теодора Генова – почивка и зареждане

Казвам се Теодора и съм от Велико Търново. Във Vita Rama съм за седми път. Най-голямо впечатление ми направи целият екип, техните знания, високият професионализъм, доброто настроение, прекрасните отношения между тях самите и отношението им към гостите, както и добрата комбинация между море и здравословни програми.

  повече »  

Ралица Гологанова - изтощаване на организма след бременност

Казвам се Ралица Гологанова, на 31 години съм и живея в Пловдив. Идвам във Vita Rama за първи път и то ударно за две седмици.
Това, което ме впечатли изключително много, е интегралният подход към здравето на човека.

  повече »  

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях, вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен, че не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“!

  повече »