Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Соня Блатинкова - алергия, кисти, наднормено тегло

Включих се в здравословна програма на Vita Rama най-вече от любопитство, но имах конкретни здравословни проблеми: алергия, кисти на яйчниците, наднормено тегло.

  повече »  

Анна Гончарова - отслабване

Усещах, че най-накрая съм избрала правилния път! В края на първата седмица бях вече с 2 кг по-лека, но успехите ми предстояха. Слави Славов ми изготви хранителен режим, който следвах и 5-6 месеца по-късно излишните ми килограми се стопиха. Чувствам се по-лека, по-здрава и по-красива!

  повече »  

Златка Иванова - Хашимото и инсулинова резистентност

Осем месец след първия ми престой, посетих Център за здравословен живот Vita Rama отново. Резултатите се надградиха - антителата срещу щитовиднага ми жлеза бяха спаднали драстично, аз се чувствах прекрасно! След третото ми посещение, което продължи две седмици, се отърсих и от инсулиновата ми резистентност, и от отоците по цялото ми тяло, които бяха следствие от двете ми заболявания. Вече нямам инсулинова резистентност и Хашимото! Физическото ми състояние е отлично!

  повече »  

Стефан Господинов - екзема, колит, гастрит и рефлукс

Включих се в програма „Здраве“ на Здравословен център Vita Rama през септември 2014 г. Бях в доста тежко здравословно и психическо състояние. Въпреки че бях вегетарианец от 4 години, преди да се срещна с Vita Rama, здравето ми сякаш вървеше все надолу и в един момент имах депресиращото чувство, че си блъскам главата в стената и каквото и да направя, то ми носи само болести. За това време бях успял да се сдобия с екзема, колит, гастрит и рефлукс.

  повече »  

Милена Абаджиева - стомашни проблеми, недостиг на желязо и витамин B12

Избрах Vita Rama, защото философията на този център отговаря изцяло на моите възгледи и убеждения за здравословно хранене. Дълго време се лутах, докато открия правилния начин на хранене сред многото съществуващи теории и противоречивата информация от различни източници. Престоят във Vita Rama надмина очакванията ми! Храната беше изключително разнообразна и здравословна!

  повече »