Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Да излекуваш диабет с плодове - парадоксално, но факт, чрез системата на Vita Rama

Да излекуваш диабет с плодове - парадоксално, но факт, чрез системата на Vita Rama

Send Email

Според традиционната медицина знаем, че диабет тип 1 не се лекува и заболелият трябва  да си поставя ежедневно инсулин. Диетата и при двата типа диабет (тип 1 и тип 2) трябва да включва месо, а да изключва въглехидратите. Опитността и знанията, които имат членовете на екип “ Здраве” в програмите на Vita Rama ги довежда до един сензационен резултат, за който лично разказва Славка Христова.

Съдържание:

1.      Историята на Славка Христова и нейната победа над диабета.
2.      Промяна на хранителните навици: Как Vita Rama преобрази живота на Славка.

Историята на Славка Христова и нейната победа над диабета.

През лятото на 2019 г. Тя е приета по спешност в болница с панкреатит, кръвната й захар е 30,6 единици. „Едва ме спасиха!”, спомня си жената. Лекарите й казват, че до края на живота й ще трябва да си поставя инсулинови инжекции по 4 пъти дневно. Днес Славка е на 70, по-жизнена от всякога. Става в 5 ч., играе Паневритмия в парка и се грижи за деца и внуци. Споменът за диабета и за кошмарните инжекции отдавна е далеч в миналото й.

Промяна на хранителните навици: Как Vita Rama преобрази живота на Славка.

„Аз спрях инсулина още на първата седмица, оставяйки месото, млечните храни и мазнините”, споделя жената от Петрич. Вече 4 години тя живее втори живот с новия си начин на хранене, който се е превърнал в нейно ежедневие. „Всичко това дължа на Vita Rama! В началото не им вярвах, но резултатите ми бяха неоспорими. Бях се записала за едноседмична програма на Vita Rama, но се почувствах толкова добре, че останах още седмица. От тогава поне веднъж годишно ходя на море или на планина с тях. Обичам ги като мои деца. ”

Центърът за здравословен живот от години се грижи и подкрепя хиляди българи да оставят в миналото своите диагнози и купища с лекарства, да свалят излишните килограми и да заживеят в радост и хармония. И  този сезон ще изпълняваме мисията си да оздравяваме живота ви, този път ще го случваме от Пампорово, където в програма “Здраве” получавате индивидуална консултация, проследяване на състоянието, всекидневна грижа, изготвяне на хранителен режим, правилните активности и пълноценна релаксация. Повече детайли за програмите ТУК.

Send Email