Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Йордан Иванов - високи триглицериди, холестерол, кръвна захар и налягане

Само със здравословен начин на живот – без нито едно хапче всичко си дойде на мястото и сега никой не може да ме убеди да променя този ритъм! Включих се в програма „Здраве” през юли, времето беше чудесно за разходки и плаж, а с добавката от прекрасна здравословна храна и страхотен екип и персонал – просто не ми се тръгваше обратно!

  повече »  

Ралица Александрова - възел на щитовидната жлеза

Включихме се в програма „Здраве“ в края на лятото през 2014 г. и оттогава посещаваме Vita Rama всяка година. Срещнахме професионализъм, внимание и много добрина от страна на екипа. Бяхме на прекрасно място, съчетаващо морето и планината, а резултатите по отношение на собственото ни здраве наистина ни задоволиха. След престоя в центъра се чувстваме много по-здрави, жизнени и спокойни, а заедно с това и изпълнени с енергия.

  повече »  

Димитър Бишев: Отслабнах с 50 килограма!

За здравословен център Vita Rama научих от мой добър приятел преди година. Видях, че при него има постигнати конкретни резултати и се поинтересувах и аз. Проблемите, от които страдах, бяха високо кръвно налягане, гастро-екзофагиална рефлуксна болест (ГЕРБ), колит, гастрит, наднормено тегло и други заболявания. Затова избрах програма „Здраве” на Vita Rama през лятото на 2015-а.

  повече »  

Емилия Гочева - отслабване, ендокринни проблеми, високо кръвно

Във Vita Rama се включих в програма „Отслабване“ и точно тя ми помогна да направя и пречистване на организма си. За година и половина „олекнах” с общо 10 кг! Спрях и антидепресанта, който взимах повече от 10 години.

  повече »  

Иванка Добрева - цялостно влошено здраве

Още през първата седмица от престоя ми в Център за здравословен живот Vita Rama изчезнаха киселините, паренето в областта на стомаха, нямах нито една криза. Световъртежите бяха овладяни до голяма степен. Болките в малките стави отшумяха. Решиха се проблемите с панкреаса - нямах болки.

  повече »