Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на

Помогнахме на

Емилия Гочева

Във Vita Rama се включих в програма Отслабване. Точно тази програма ми помогна да направя и пречистване на организма си. За година и половина „олекнах” с общо 10 кг! Спрях и антидепресанта, който взимах повече от 10 години.

  повече »  

Иванка Добрева

Още през първата седмица на престоя ми в Център за здравословен живот Vita Rama изчезнаха киселините, паренето в областта на стомаха, нямах нито една криза. Световъртежите бяха овладяни до голяма степен. Болките в малките стави отшумяха. Решиха се проблемите с панкреаса - нямах болки.

  повече »  

Соня Блатинкова

Включих се в здравословна програма на Центъра най-вече от любопитство, но имах конкретни здравословни проблеми: алергия, кисти на яйчниците, наднормено тегло.

  повече »  

Анна Гончарова

Усещах, че най-накрая съм избрала правилния път. В края на първата седмица бях вече с 2 кг. по-лека, но успехите ми предстояха. Слави Славов ми изготви хранителен режим, който аз следвах, и 5-6 месеца по-късно излишните ми килограми се стопиха. Чувствам се по-лека, по-здрава и по-красива.

  повече »  

Златка Иванова

Осем месец след първия ми престой, посетих Център за здравословен живот Vita Rama отново. Резултатите се надградиха - антителата на жлезата ми бяха спаднали драстично, аз се чувствах прекрасно! След третото ми посещение, което продължи две седмици, се отърсих и от инсулиновата ми резистентност, и от отоците по цялото ми тяло, които бяха следствие от двете ми заболявания. Вече нямам инсулинова резистентност и Хашимото! Физическото ми състояние е отлично!

  повече »