Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Ралица Гологанова - изтощаване на организма след бременност

Казвам се Ралица Гологанова, на 31 години съм и живея в Пловдив. Идвам във Vita Rama за първи път и то ударно за две седмици.
Това, което ме впечатли изключително много, е интегралният подход към здравето на човека.

  повече »  

Айтен Саидова: Във Vita Rama няма нещо, което да ми липсва!

Щастлива съм, че вече съм намерила мястото, където мога да правя моето скрито и уединено бягство при този прекрасен и много искрен екип! Другото нещо, което също много ме зарежда, е, че е помислено за всичко и нищо не ти липсва – това е една истинска почивка!

  повече »  

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях, вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен, че не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“!

  повече »  

Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Потърсих промяната поради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
Потърсих промяната, заради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
 
  повече »  

Симона Демирева - диабет тип 2

Vita Rama ме трансформира в здрав и жизнерадостен човек. Включих се в програма „Здраве” за максимално дълъг период. Чувствах се великолепно с новото ми „семейство” – екипа на Vita Rama. Продължих да прилагам системата и вкъщи. Изпълнявах безусловно личния ми хранителен режим, успях да отслабна 30 кг и да поддържам идеалното си тегло от 53 кг.

  повече »