Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на

Помогнахме на

Петко Узунангелов

Радвам се, че съм един от тези, които са се преборили с рака, и то благодарение на екипа на Vita Rama. Ще съм благодарен цял живот на тези хора!

  повече »  

Йордан Иванов

Само със здравословен начин на живот – без нито едно хапче, всичко си дойде на мястото и сега никой не може да ме убеди да променя този ритъм! Включих се в програма „Здраве” през юли, времето беше чудесно за разходки и за плаж, а с добавката от прекрасна здравословна храна и страхотен екип и персонал – просто не ми се тръгваше обратно!

  повече »  

Ралица Александрова

Включихме се в програма Здраве в края на лятото през 2014 г. и оттогава посещаваме Vita Rama всяка година. Срещнахме професионализъм, внимание и много добрина от страна на екипа. Бяхме на прекрасно място, съчетаващо морето и планината, а резултатите по отношение на собственото ни здраве наистина ни задоволиха. След престоя в центъра се чувстваме много по-здрави, жизнени и спокойни, а заедно с това и изпълнени с енергия.

  повече »  

Малина и Вили Гогови

Всъщност това беше преломната точка – моментът, в който разбираш, че наистина вървиш срещу себе си. Дискова херния и тези ужасни болки в гърба, постоянната умора, главоболие, излишни килограми, раздразнителност, почти неспособност за отпускане - мога да добавя още какво ли не в този неприятен списък; сякаш всички те не бяха достатъчни, че трябваше и това да ми се случи. Точно в този момент обаче нещо в мен се промени и вече знаех какво трябва да направя – да се доверя на себе си, да помисля сама за себе си и да разбера какво всъщност пропускам, какво правя или не, та да върви животът ми в тази посока.

  повече »  

Димитър Бишев - Отслабване

За здравословния център научих от мой добър приятел преди година. Видях, че при него има постигнати конкретни резултати и се поинтересувах и аз. Проблемите, от които страдах, бяха високо кръвно налягане, гастро-екзофагиална рефлуксна болест (ГЕРБ), колит, гастрит, наднормено тегло и други заболявания. Затова избрах програма „Здраве” на Vita Rama през лятото на 2015-а.

  повече »