Начало » За VitaRama » Помогнахме на

Помогнахме на

Мирослав Петров - имунитет, астма и алергии

Като дете боледувах всеки ден, пиех антибиотици и бях хоспитализиран, за да лекувам ларингит, гнойна ангина, бронхит и др. Приемах и много кортикостероиди за алергични пристъпи и лечение на астма. В един момент взех да се влошавам от тях, вместо да се подобрявам! Организмът ми беше толкова задръстен, че не приемаше вече нищо, всичко за мен беше алерген. Нуждаех се спешно от изчистване на организма и повишаване на имунитета! Така с майка ми намерихме Вита Рама и избрахме програма „Детокс“!

  повече »  

Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Потърсих промяната поради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
Потърсих промяната, заради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
 
  повече »  

Симона Демирева - диабет тип 2

Vita Rama ме трансформира в здрав и жизнерадостен човек. Включих се в програма „Здраве” за максимално дълъг период. Чувствах се великолепно с новото ми „семейство” – екипа на Vita Rama. Продължих да прилагам системата и вкъщи. Изпълнявах безусловно личния ми хранителен режим, успях да отслабна 30 кг и да поддържам идеалното си тегло от 53 кг.

  повече »  

Цанко Сагов - диабет тип 2

Той избра да повярва, че с растителна и безмазнинна храна можеш да излекуваш диабет! Спряхме медикаментите! Кръвната захар се покачи до 8 за два дни, после падна в норма. След десетилетия лекарства за 16 дни баща ми нямаше диабет!

  повече »  

Петко Узунангелов - след операция на тумор на бъбрек

Радвам се, че съм един от тези, които са се преборили с рака, и то благодарение на екипа на Vita Rama. Ще съм благодарен цял живот на тези хора!

  повече »