Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на

Помогнахме на

Людмила Илийкова - имунитет, отслабване, високо кръвно налягане

Потърсих промяната поради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
Потърсих промяната, заради здравословни проблеми. Страдах от наднормено тегло и високо кръвно налягане. Освен това всяка зима боледувах веднъж или няколко пъти, т.е. имунитетът ми не беше на необходимото ниво. Няколко пъти се включих в програма „Здраве“ и останах с отлични впечатления. Продължих да живея по този начин, от четири години не съм боледувала и сега се чувствам повече от прекрасно.
 
  повече »  

Симона Демирева - диабет тип 2

Vita Rama ме трансформира в здрав и жизнерадостен човек. Включих се в програма „Здраве” за максимално дълъг период. Чувствах се великолепно с новото ми „семейство” – екипа на Vita Rama. Продължих да прилагам системата и вкъщи. Изпълнявах безусловно личния ми хранителен режим, успях да отслабна 30 кг и да поддържам идеалното си тегло от 53 кг.

  повече »  

Цанко Сагов - диабет тип 2

Той избра да повярва, че с растителна и безмазнинна храна можеш да излекуваш диабет! Спряхме медикаментите! Кръвната захар се покачи до 8 за два дни, после падна в норма. След десетилетия лекарства за 16 дни баща ми нямаше диабет!

  повече »  

Петко Узунангелов - след операция на тумор на бъбрек

Радвам се, че съм един от тези, които са се преборили с рака, и то благодарение на екипа на Vita Rama. Ще съм благодарен цял живот на тези хора!

  повече »  

Йордан Иванов - високи триглицериди, холестерол, кръвна захар и налягане

Само със здравословен начин на живот – без нито едно хапче всичко си дойде на мястото и сега никой не може да ме убеди да променя този ритъм! Включих се в програма „Здраве” през юли, времето беше чудесно за разходки и плаж, а с добавката от прекрасна здравословна храна и страхотен екип и персонал – просто не ми се тръгваше обратно!

  повече »