Масажи
Лечебените масажи подпомагат процесите на детоксикация, възстановяване и освежаване, както и осигуряват пълноценна релаксация и почивка от градския стрес и забързаното ежедневие.

Аюрведичен масаж Абианга

Аюрведичен масаж Абианга има дълготраен ефект върху организма, тъй като балансира трите доши (вата, пита и кафа) и възстановява физическата и психическа сила на ума и тялото.
В древните текстове той е описан като масажа, който поддържа младостта и красотата, и увеличава дълголетието.

Аюрведичният масаж Абианга намалява дисбаланса на енергиите в тялото, предизвикан от твърде динамичното ежедневие, стреса, напрежението, честите пътувания и др., намиращи израз в сухота на кожата, проблеми с храносмилането, проблеми със съня, подуване и газове в стомаха и червата.

Чрез полагане на топли растителни масла и специфични движения по енергийните меридиани на тялото, аюрведичният масаж Абианга:

Хавайски масаж Ломи-Ломи

Хавайският масаж Ломи-ломи („Масажът на любящите ръце“), е най-екзотичният дълбоко релаксиращ масаж, чието лечебно въздействие продължава дълго и след приключването му.
Масажът Ломи-ломи е наследство от древните полинезийски лечители, предаващо се от поколение на поколение. Той е израз на основния принцип на хавайската философия за живот и щастие Хуна, разбирането, че всяко същество се стреми към хармония и любов. Смята се, че Ломи-ломи масажът е способен да даде сила и живот, тъй като масажистът предава чрез своите ръце трансцендентална любов.

Хавайският масаж Ломи-ломи:

Бележка: Поради силно детоксикиращия ефект на масаж Ломи-ломи, в деня на масажа и на следващия ден е задължително приемането на минимум по 300 мл. вода на килограм телесно тегло.

Юмейхо терапия

Юмейхо терапията е създадена от проф. Масаиуки Сайонджи от Япония, който посвещава значителна част от живота си на изучаването на различни източни лечебни терапии и разработва своя собствена система от 100 техники, наречена „Хълбочно-наместваща Юмейхо терапия“.

Юмейхо представлява уникална система от специфични притискащо разтриващи похвати, които:

Юмейхо терапията е една уникална и автентична комбинация от различни видове масажи, която се стреми към премахване на първопричината за проблема, а не само към третиране на симптомите.
По този начин тя дава на тялото възможността да се самолекува, да увеличи жизнените си сили и да поддържа нормалното функциониране на различните органи и системи в тялото.

Шиацу терапия

Шиацу терапията е завършена методика за релаксиращ и лечебен масаж, която се извършва по специална система от точки и меридиани и има за цел да:

Освен с оздравителен характер, масажната шиацу терапия се прилага и с цел превенция и профилактика на здравето.

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканният масаж е вид дълбоко регенериращ масаж с комбинирани техники на рефлекторните зони по цялото тяло.

На базата на рефлексотерапията и отделните точки, които рехабилитаторът стимулира, по време на дълбокотъканния масаж се достига до различни органи и системи.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж въздейства върху целулита чрез „разбиване“ и съдейства за по-бързото му дрениране и отстраняване. Енергичните и бързи масажни техники и движения, използвани при антицелулитния масаж, спомагат за физиологичното извайване на третирания участък и възвръщане на тонуса, еластичността, мекотата и гладкостта на кожата и подкожната тъкан.

Антицелулитният масаж:

Коремен масаж /Висцерална терапия/

Висцералната терапия е комбинация от различни масажни движения с разтягащ и вибрационен характер, при които се използва и гъвкав дълбок натиск за подпомагане на нормалната подвижност, тонус и движение на вътрешните органи и техните съединителни тъкани.
Чрез висцералната терапия се освобождава напрежението и се премахват спазмите на вътрешните органи, което оказва благоприятно въздействие върху успешното възстановяване на техните функции.

Висцералният масаж:

Рефлексотерапия

Рефлексотерапията се основава на принципа, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Чрез масаж на тези точки рефлексотерапевтът намалява напрежението в целия организъм.
Основният ефект от рефлексотерапията е релаксацията, чрез която: