Начало » Статии » Холистичен подход » Уникален ден (22.12.23 г.) - Астрологическа и ведическа благословия

Уникален ден (22.12.23 г.) - Астрологическа и ведическа благословия

Send Email

На 22-ри декември 2023 г. само веднъж на 30 г. получаваме този шанс за ново начало.

Според ведическата астрология петък, 22.12.2023 г., е уникален ден, наречен Сиддха йога, който има силна положителна енергия и особена благоприятност, поради факта, че ще бъде Екадаши и Гита джаянти – денят на изговарянето на Бхагавад гита.

Защо този ден е толкова важен?

Всички планети ще бъдат благоприятно разположени на 22 декември 2023 г. Няма да има никакво негативно влияние дори от Раху и Кету,които са особено негативни планети. Те ще се намират под влиянието на Юпитер и Меркурий, които ще пречат да се прояви вредното им влияние и ще ги карат да излъчват само позитивна енергия.

Сидха означава съвършенство, а уникалното в този ден е това, че Сатурн преминава за 30 години през целия зодиак и само в един единствен ден той е така съвършено благоприятен. Сатурн ще бъде в екзалтация във Водолей с уникална положителна сила, не просто в собствен знак, а Мула трикона,  знак с особена благоприятност, в който негативността на Сатурн се преобразява в рядко срещана, веднъж на 30 години, светла и позитивна енергия. Други такива Сидха йога дни съществуват, но в съчетание с тази благоприятна позиция на Сатурн са изключителна рядкост.

Така този ден ще бъде уникален както поради идеалното разположение на планетите, така и заради специалното влияние на Гита джаянти и Екадаши.

Как да се възползваме от този благоприятен ден?

Трябва да набележим конкретни цели, за което ще ни е нужна подготовка и предварително обмисляне.

Колективната медитацията е могъща и много подходяща форма за насочване на ума към конкретните цели, които ни вълнуват. Това е един традиционен начин да се възползваме от силата на този ден и да повлияем на бъдещето си.

Ние от Vita Rama ви каним да прекараме заедно този магичен момент и да се възползваме от груповата енергия, която

На този ден се препоръчва:

Денят е подходящ за важни събития: стартиране на проекти; подписване на договори; първа копка; годежи и сватби; зачеване на дете; влизане в нов дом; купуване на недвижим имот и др.

Друга възможност е да:

С други думи – да вложим специална енергия, която да даде тласък за реализиране на мечтите ни.Send Email