Начало » Събития » Семинари » Астрологическа и ведическа благословия

Астрологическа и ведическа благословия

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на събитието "Астрологическа и ведическа благословия" на уникалния 22 декември 2023 г. от 19:30 ч. в Здравословен център Vita Rama, ул "Петър Берон" 9, до НДК.

Защо 22 декември 2023 г. е уникален?

Според ведическата астрология петък, 22.12.2023 г., е ден, наречен Сиддха йога, който има силна положителна енергия и особена благоприятност, поради факта, че ще бъде Екадаши и Гита джаянти – денят на изговарянето на Бхагавад гитаСидха означава съвършенство, а уникалното в този ден е това, че Сатурн преминава за 30 години през целия зодиак и само в един единствен ден той е така съвършено благоприятен.

Всички планети ще бъдат благоприятно разположени на 22 декември 2023 г. Няма да има никакво негативно влияние дори от Раху и Кету,които са особено негативни планети. Те ще се намират под влиянието на Юпитер и Меркурий, които ще пречат да се прояви вредното им влияние и ще ги карат да излъчват само позитивна енергия.

Така този ден ще бъде уникален както поради идеалното разположение на планетите, така и заради специалното влияние на Гита джаянти и Екадаши.

Какво да очаквате?

Ние от Vita Rama ви каним да прекараме заедно този магичен момент и да се възползваме от груповата енергия, която:

Какво представлява това събитие?

Това събитие представлява киртан мантра медитация, запознаване с характера на уникалния ден според ведическата астрология 22 декември 2023 г., който се описва като Сиддха йога, с благоприятно разположение на планетите, включително и позитивна позиция на Сатурн, което е рядък и уникален момент, случващ се един път на 30 години. Денят се обявява за благоприятен за начало на проекти и други важни начинания и идеи в личен план.

За кого е подходящо това събитие?

Събитието е подходящо за всички, които търсят благоприятен момент за насочване на съзнанието към конкретни цели и желаят да използват положителната енергия, която този уникален ден предоставя. Всички, които се интересуват от духовно развитие, извличане на вдъхновение и постигане на цели, могат да се възползват от събитието.

Какви са ползите от това събитие?

Ползите от това събитие включват възможността за издигане на съзнанието чрез киртан медитация, четене на ведическа литература и преминаване към по-светли и духовно насочени действия.Този ден се препоръчва да отделим време за благотворителност, духовно развитие и започване на нови начинания.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 22 декември, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email