Начало » Статии » Холистичен подход » “Предотврати съвременните гръбначни изкривявания – кифоза и лордоза” - еднодневен градски ритрийт с Тодор Тодоров - Таруна

“Предотврати съвременните гръбначни изкривявания – кифоза и лордоза” - еднодневен градски ритрийт с Тодор Тодоров - Таруна

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специален градски ритрийт “Предотврати съвременните гръбначни изкривявания – кифоза и лордоза“ на 27 април, със специален гост учител – Тодор Тодоров – Таруна. Заповядайте в Здравословен център Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 до (НДК).

Ще ви посрещнем в уютна атмосфера, където наред със знанията, които ще придобиете, ще имате възможността да се насладите на растително, здравословно меню по изключителната система на Vita Rama.

Причините за получаването на гръбначните изкривявания могат да бъдат вродени и придобити – ключът е в превенцията и самомасажните техники, на които ще ви научи Тодор Тодоров – Таруна

Ще имате възможността да се потопите в едно зареждащо и оздравително изживяване, изпълнено с нови знания, лечебни практики, работилници, безценни самомасажни техники и вкусна пълноценна растителна храна.

Нека забравим за ежедневните болки, стрес и да приложим изключителни знания и практически умения, за да оздравим опорно-двигателния апарат и цялостната си стойка в ежедневието.

За кого е подходящ ритрийтът?

Ритрийтът е подходящ за хора, които искат да предотвратят съвременни гръбначни изкривявания като кифоза и лордоза, както и за всички онези, които търсят начин за подобряване здравето на тялото.

Какво представлява ритрийтът?

Ритрийтът представлява еднодневно градско събитие, организирано с цел да даде информация и практически насоки на участниците за подобряване здравето на опорно-двигателния си апарат и  коригиране стойката на тялото, предотвратявайки гръбначни изкривявания.

Ползите от ритрийта включват:

Кой е нашият водещ?

Тодор Тодоров започва да практикува йога през 2012 г. при Емил Гавраилов, който е един от първите йоги в България. Таруна задълбочава разбирането си за йога като цялостен начин на живот (не само като практикуване на различни асани върху постелката) след изучаване на интегралната система на Сатянанда йога.

От 2014 до 2020 г. е част от постоянния екип на Vita Rama и води йога, дихателни и двигателни практики с динамична и терапевтична насоченост за множеството гости на Здравословния център.

През 2016 г. заминава, за да учи от източника на ащанга виняса в KPJAYI Майсор, Индия. Всяка година прекарва по няколко месеца там, за да учи при учителя си Шарат Джойс – който е водещият учител в линията на Ащанга. Таруна практикува и се учи от най-добрите учители в Ащанга Виняса, като Сарасвати Джойс, Петри Райсeнен, Марк Робъртс, Дипика Мехта и други. Най-много обаче научава от учителите си Марк и Джоан Дарби, който са едни от първите западни ученици на К. Патабхи Джойс. От тях той получава задълбочени познания за първа и втора серия на Ащанга, включително асистенции, анатомия и философия.

През годините обучението на Таруна включва различни курсове по мобилност, FRC – функционално кондициониране и гъвкавост при едни от най-добрите преподаватели в света.

Програма на ритрийта:

Неделя, 27 април

09:30 - 10:45 - Семинар: Как се формират гръбначните изкривявания и как да ги коригираме?
10:45 - 11:00 - Кратка пауза
11:00 - 12:10 - Практика: Ефективни упражнения за коригиране на КИФОЗА
12:15 - 13:15 - Здравословен обяд (салата с дресинг, супа, хляб и основно бобово или зърнено ястие)
13:15 - 15:00 - Работилница: Самомасажът като лечебен метод за коригиране на гръбначни изкривявания
15:00 - 15:15 - Кратка пауза
15:15 - 16:30 - Практика: Ефективни упражнения за коригиране на ЛОРДОЗА

Кога се провежда: 27 април (събота)

Къде: ул. "Петър Берон" 9 (до НДК)

Цена: 160 лв. >> 140 лв. Възползвайте се от специална ОТСТЪПКA!

Местата са ограничени!Send Email