Начало » Новини » Летни здравословни програми Vita Rama 2019

Летни здравословни програми Vita Rama 2019

Send Email

Летни здравословни програми Vita Rama - Лято 2019 продължават!

Каним ви да се присъедините към оставащите седмици на Здравословни програми Vita Rama - Лято 2019, ако още не сте го направили!
Как протича един ден по време на летните здравословни програми?

Сутрин във Vita Rama - проверка на здравословното състояние, физически упражнения, закуска и плаж.
Възможността за по-ранно ставане дава възможност на човек да се наслади на изключително красивата морска гледка и изгряващото слънце, както и да има достатъчно време за себе си, преди да започне дневната програма.

Сутрин всеки може да мине през кабинет Консултации и да провери здравословното си състояние, преди да дойде време за сутрешните физически упражнения с различна степен на натовареност: йога, гимнастика, дихателни упражнения, както и опцията за фитнес и масажи. След това е време за закуска с разнообразие от зеленчукови сокове, плодови смутита, цели плодове, суперхрани, билкови чайове, както и десерти за децата. Следва плаж с осигурен транспорт до чудната защитена местност Иракли със своята 2.6 км. плажна ивица, заобиколена от девствена природа.

Обяд във Vita Rama - разнообразни ястия и време за почивка.
Основното хранене е от пълноценни растителни храни, в голямо разнообразие и достатъчно като количество. При хората с добро здраве консумацията по избор и до насищане е напълно допустима – въпреки това се наблюдава подобрение на здравето и дори леко отслабване; за нуждаещите се от по-бързи резултати се дават насоки за подбор на менюто.

Следобед във Vita Rama - упражнения, фитнес, масажи, здравни лекции, кулинарни работилници, игрови занимания за децата.
Следобедната почивка може да бъде по избор по-продължителна или по-краткосрочна, защото разнообразната програма дава право на много избор. За гостите по програма Отслабване и Детокс има предвидени допълнителни физически занимания във фитнеса. За по-здравите и търсещи жизненост, движението продължава с високо интензивна тренировка. А за тези с повече насоченост към пълноценна почивка и възстановяване, следобед е времето и за масажи и биорезонансна терапия за пречистване от паразити и бактерии.

Напълно освежени и заредени с енергия, гостите се насочват към най-важната част - лекциите и обучението. Темите обхващат всички аспекти на здравето: защо растително хранене, избор на храни, правилни комбинации, работилница за готвене, как да се движим, как да намалим стреса, как да постигнем емоционален и психичен баланс в ежедневието, как да медитираме. Предвижда се и време всеки да зададе наболелите си въпроси и да получи изчерпателен отговор. Децата, ако са по-големи, с включват в този процес, а за по-малките са предвидени игрови занимания с опитен ръководител.

Вечер във Vita Rama - вкусна вечеря, време за общуване и вечерна програма (разходки, танци, песни, медитационни практики).
Отново е налице подобно хранително разнообразие, но на малко по-леки храни. Следва време за общуване между гостите и екипа на Vita Rama сред приятната среда и музика в ресторанта. Дневните занимания завършват с практики или игри за умствено и емоционално балансиране – с елементи на медитация, музика, танци, психологични беседи и други. Прожектират се и полезни филми. Денят след всичко това се усеща като свръх пълноценно ползотворен и прибирането в уютните апартаменти ознаменува началото на нощната почивка – също толкова пълноценна след такъв ден и сред такава среда и природа! 

Ето и оставащите начални дати за програмите:

15 ЮНИ | 22 ЮНИ | 29 ЮНИ
6 ЮЛИ | 13 ЮЛИ | 20 ЮЛИ | 27 ЮЛИ |
3 АВГУСТ | 10 АВГУСТ | 17 АВГУСТ | 24 АВГУСТ | 31 АВГУСТ
7 СЕПТЕМВРИ

Побързайте да резервирате! Местата са ограничени!

Прочетете повече за Здравословни програми Vita Rama, Лято 2019 Емона >

Send Email