Начало » Летни програми

Летни програми

Send Email

 

Програма ЖИЗНЕНОСТ

Търсите почивка и вдъхновение, с които да заредите организма и духа си със здраве и позитивни емоции за месеци напред? Цените свежата храна, красивата обстановка и релаксиращата атмосфера. Омръзнало Ви е от стандартните ваканции, след които се чувствате още по-стресирани и изтощени.

За Вас създадохме програма ЖИЗНЕНОСТ , фокусирана над пречистващите тялото и ума практики. Специално насочена към подмладяването на организма, ЖИЗНЕНОСТ е идеална за хора, които търсят баланс между почивка и активност.

Вижте повече >>                             

 

Здравословна ПОЧИВКА

Търсите здравословна почивка за себе си или цялото семейство, с която да се освободите от стреса и напрежението? Здравословен център Vita Rama ви кани в своя летен оазис на брега на морето в 4-ри звезден хотел, с чисти плажове и включено здравословно меню по холистична система, разработена над 40-години.

В Здравословна почивка сме подготвили за Вас пълен пакет от занимания и удобства, с които да се отпуснете и насладите. Подходът ни балансира в дълбочина тялото, ума и духа чрез практики, пречистващо хранене, благотворно общуване и връзка с природата.  

Вижте повече >>                             

 

Програма ЗДРАВЕ

Търсите трайно решение на здравословен проблем? Искате да се освободите от излишни килограми и да пречистите организма си? С Програма ЗДРАВЕ на Vita Rama всичко това е възможно в 4-звезден рай на брега на морето!

Холистичният ни подход е насочен индивидуално към решаване на здравословните ви проблеми, като балансира в дълбочина тялото, ума и духа чрез доказани практики, пречистващо хранене, благотворно общуване и връзка с природата. Резултатът е подобрено здравословно състояние и нови полезни навици.

Вижте повече >>                             

Send Email