Начало » Консултации » Консултация "Здраве" » Здравни онлайн консултации

Здравни онлайн консултации

Първоначална онлайн консултация

Стъпка 1: Попълване на подробен онлайн въпросник на Център за здравословен живот Vita Rama, който ще получите по e-mail. Въпросникът ще ни даде необходимата информация: вашето здравословно състояние, здравословни проблеми, медицинска и семейна история, хранителни навици и начин на живот, дисбаланси в организма.

На основата на получената информация, екипът на Център за здравословен живот Vita Rama ще изготви вашия индивидуален хранителен режим. Базиран на растително хранене, той ще ви помогне да разтоварите организма си и ще създаде условия за началото на оздравителни процеси, саморегулация и възстановяване чрез правилно захранване.

При необходимост, екипът на Център за здравословен живот Vita Rama може да ви изпрати допълнителни въпроси, доизясняващи състоянието ви.

Стъпка 2: До 7 работни дни от попълването и изпращането на въпросника ще получите:

Стъпка 3: Ако по време на изпълнението на режима у вас възникнат допълнителни въпроси, можете да ги зададете по e-mail.

Стъпка 4: След приключването на хранителния режим, ще очакваме обратна връзка по e-mail  за вашето състояние и постигнатите резултати.  

Последваща онлайн консултация

Ако желаете, можем да продължим с последваща консултация за изготвянето на разширена програма за здравословно растително хранене и начин на живот. Разширената програма ще ви помогне да постигнете устойчиви и дългосрочни резултати и да изградите нови здравословни навици.

Стъпка 1: След като получим обратна връзка по e-mail за вашето състояние, ще анализираме постигнатите резултати при режима на разтоварване и захранване и ще изготвим:

Стъпка 2: Ако по време на изпълнението на режима у вас възникнат допълнителни въпроси, можете да ни ги изпратите по e-mail.

Заяви консултация