Начало » Събития » Семинари » "Женската природа и пътят на Венера" - ритрийт

"Женската природа и пътят на Венера" - ритрийт

Send Email

Дами, имаме удоволствието да ви съобщим за предстоящ уикенд и седмица на тема "Женската природа и пътят на Венера" със специалните ни гости, приятелки и водещи Надин Николова  и Стела Христова – Сачи от 11-ти до 18-ти август в хотел Клиф, Обзор, по време на летните здравословни програми Vita Rama!

Този ритрийт е покана, заедно, по женски, да се завърнем към истинската си природа и автентичност, да се обърнем, погрижим, заредим и спомним себе си.

Забързаното ежедневие в което живеем, фокусирани върху непрестанния стремеж към имането, постигането на успеха и доказването му, ни подтиква и държи в активната ни и мъжка енергия. Тази динамика ни налага ритъм и роля, които не само не ни прилягат, но ни отдалечават от същността ни на носителки на меката, отпусната, любяща, приемаща и грижовна женска природа.


Споделете с нас това прекрасно преживяване, където:

Лекции и практики в ритрийта:

"Свещен женски кръг" - събиране, откриване и практика с Надин

Дихателна практика и движения за пробуждане на женската енергия с Надин

Разходка до плажа, плажуване и енергийна практика с Надин

Звуково-медитативни движения с Надин (тибетски купи, гонг и бансури)

"Женската природа и пътят на Венера" с Надин

"Свещен женски кръг" - практика и закриване на  с Надин

"Сезоните в нас" - рисуване с помощта на нейрографика и МАК карти с Гергана

"Васту" за жени с Даниела Бутева - Чандраканти

"Къната в практики на женствеността в южните и източни култури" - въведение в изкуството с рисуване с къна със Сачи

"Къна и женственост" -  къна и женско здраве, терапевтични свойства на къната със Стела - Сачи

Медитативна практика, къна и сакрална сексуалност със Стела - Сачи

Да пробудим богинята в нас” - ателие по красота и женственост; ателие по обличане на сари със Стела - Сачи

С какво да се облечете?

Пъстра рокля...

Какво още включва ритрийта?

Кои са нашите Водещи?

Надин Николова се среща с Vita Rama през 2015 година, когато изпитва хормонални проблеми и прави опити за зачеване с втората си дъщеря. Трансформациите, през които преминава, стриктното спазване на хранителния режим на Vita Rama, приемането на добавки и консултациите ѝ връщат вярата и я даряват с благословията да бъде майка за втори път! 

След тези преживявания, по естествен път на бял свят създава и проекта си, Фондация "Пътя на жената", вдъхновена и създадена от Надин в подкрепа и помощ на жената във всеки един етап от живота ѝ. Освен подготовка за зачеването, съзнателно носене на новия живот, раждането и подготовка за естествено посрещане, тя набляга също на подкрепа и възстановяване след раждане, встъпване в родителството със самочувствие, майчинството като съзнателен път и отговорност за следващото поколение. Надин обръща важно внимание на хормоналния баланс и менопаузата.

Стела Христова - Сачи е един от най-талантливите хенна артисти и пионери на това изкуство в България. Тя е автор и лектор в образователния проект "Ателие по индийска култура", чрез който е провела стотици обучения по сакрални изкуства в България и чужбина. Тя преподава Индийска култура в Нов Български Университет, организира Ратха Ятра фестивал и е автор в списание OM Yoga & Lifestyle.

Кога се провежда: от 11 до 18 август

Препоръчителен престой: 7 дни, възможни са периоди от 2 и повече дни

Къде: Летни програми Vita Rama в хотел КЛИФ, гр. Обзор

Цени и условия за участие: 

Уикенд (2 нощувки):

1404 лв. за завръщащи се гости за 7 дни на човек при двойно настаняване в стая гледка
1219 лв. за 7 дни на човек при двойно настаняване в икономична стая
1454 лв. за 7 дни на човек при двойно настаняване в стая с гледка
1178 лв. за завръщащи се гости при двойно настаняване в икономична стая
1404 лв. за завръщащи се гости за 7 дни на човек при двойно настаняване в стая гледкаЗа запитвания и резервации: тел.0896 905 990, reservations@vitarama.bg

Очакваме ви в летните ни здравословни програми на ритрийт "Женската природа и пътят на Венера", както и богата програма, изпълнена с движение, дишане, йога, забавления, образователни лекции и разбира се, много вкусна, здравословна храна, създадена по нашата система!

Всички програми вижте тук >> https://vitarama.bg/bg/programi/13/pages/

За гости по Летни програми в периода 11 - 18 август:

Гостите по програми "ЗДРАВЕ" и "ЖИЗНЕНОСТ" могат да се възползват от участие в ритрийт „Женската природа и пътят на Венера“, лекциите, двигателните активности и анимацията без допълнително заплащане.

Програма "ПОЧИВКА" включва настаняване, закуска, обяд и вечеря. Участието в ритрийт "Женската природа и пътят на Венера", лекциите, двигателните активности и анимацията се заплаща допълнително.

Send Email