Начало » Зимни програми » ЖИЗНЕНОСТ

ЖИЗНЕНОСТ

Търсите отмора и вдъхновение, с които да заредите организма и духа си със здраве и позитивни емоции за месеци напред? Цените свежата храна, красивата обстановка и релаксиращата атмосфера. 

За Вас създадохме програма ЖИЗНЕНОСТ, фокусирана над пречистващите тялото и ума практики. Специално насочена към подмладяването на организма, ЖИЗНЕНОСТ е идеална за хора, които търсят баланс между почивка и активност.

ЗА КОГО е програма ЖИЗНЕНОСТ? 

ЖИЗНЕНОСТ е идеална за хора, които търсят баланс между почивка и активност. Програмата се фокусира над пречистващите тялото и ума практики и е специално насочена към подмладяването на организма. Подходяща е за хора, които ценят здравословната храна, красивата обстановка и релаксиращата атмосфера. Програма ЖИЗНЕНОСТ е подходяща за цялото семейство, както и за индивидуални посещения.

Можете да очаквате:

КАКВО ще ви донесе програма ЖИЗНЕНОСТ:  

Планирана като перфектен баланс между почивка и здравословен ретрийт, програма ЖИЗНЕНОСТ носи на участниците повече енергия, подобряване на фокуса и усещане за радост. Наблюдава се подобрено храносмилане, по-добър сън, освобождаване от излишните килограми и засилен имунитет. 

КАКВО ВКЛЮЧВА програма ЖИЗНЕНОСТ: 

Програмата е подходяща за цялото семейство, както и в комбинация с програма Здраве спрямо индивидуалните нужди и предпочитания.

ЦЕНИ*:

* Цените са на човек на ден, според избрания вид настаняване и включват: настаняване, закуска, обяд и вечеря, всички активности в програмата, ползване на басейн, фитнес, спа, открит паркинг, WiFi в целия хотел, туристически данък.
* Самостоятелно настаняване - когато в апартамента има 1 възрастен, или 1 възрастен с 1 или 2 деца, с доплащане за дете.

Условия за участие: 

Контакти за резервации: и-мейл: info@vitarama.bg; тел.: 0896 90 59 90 Резервирай сега!