Начало » Новини » Филтриращата бутилка – винаги чиста вода

Филтриращата бутилка – винаги чиста вода

Send Email

За важността на достатъчното количество приета вода дневно не се говори от днес. Също така обаче, за да бъдем здрави,трябва да знаем и каква вода пием. Различните примеси, обичайно съдържани в чешмяната вода, натоварват организма ни, а не трябва да пием непрекъснато един и същи вид вода. Ето защо, Център за здравословен живот Vita Rama добави нови продукти в своята специална селекция най-новия модел филтрираща филтрираща бутилка CITY на Aquaphor. И то на специална цена!

Филтриращата бутилка за вода ви осигурява пречистена вода по всяко време на деня, независимо къде се намирате. Тя е елегантна, лека, удароустойчива, с корпус от Tritan™, безопасна, функционална и удобна за носене. Модерният й дизайн веднага привлича вниманието, а 4-те цвята, в които се предлага, я превръща в красив, но функционален аксесоар. Всички материали, от които е изработена, са сертифицирани за контакт с храна и напитки, не съдържа Бисфенол-А (BPA) или фталати.

Новата бутилка, понижава съдържанието на тежки метали, хлор, механични частици и филтрира вредните примеси от чешмяната вода. Така винаги разполагате с чиста вода, без странични мирис и вкус. Вашият нов източник на здраве разполага със специално заключване, за да не се разлее водата случайно в чантата ви, вместимостта му е 500 мл и има мерителна скала. А с 1 филтър можете да разчитате на цели 150 литра вода пречистена вода.

Поръчайте новата филтрираща бутилка CITY на Aquaphor сега на специалната цена 19,90 лв. от онлайн магазина на Център за здравословен живот Vita Rama!

Прочетете още:

Вода, живот и здраве

Send Email