Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Димитър Бишев: Отслабнах с 50 килограма!

Димитър Бишев: Отслабнах с 50 килограма!

Send Email

За Център за здравословен живот Вита Рама научих от мой добър приятел преди година

Видях, че при него има постигнати конкретни резултати и се поинтересувах и аз. Проблемите, от които страдах, бяха високо кръвно налягане, гастро-екзофагиална рефлуксна болест (ГЕРБ), колит, гастрит, наднормено тегло и други заболявания.

Затова избрах програма „Здраве” на Vita Rama през лятото на 2015-а. Независимо от факта, че престоят ми бе само седмица, останах изключително доволен от всичко! Екипът на центъра полага грижи за всеки един от гостите, изготвя и индивидуален хранителен режим, създава цялостна програма за деня.

Благодарение именно на хранителния режим, който спазвам и в момента, успях да „хвърля“ лекарствата за високо кръвно налягане, както и лекарствата, които употребявах за ГЕРБ. Намалих теглото си с над 50 килограма. Чувствам се спокоен и в кондиция.

Храната във Vita Rama е изключително вкусна и разнообразна.
Опитах много неща, за които дотогава не бях и чувал, както и ястия, приготвени по съвсем нов за мен начин. След престоя си запазих създадения за мен хранителен режим, като го следвам и днес. С моето семейство си приготвяме лесно вкусни и здравословни ястия. Рецептите научих от престоя си във Vita Rama и от редовните бюлетини, които получавам от тях.

Продължавам да поддържам обратна връзка със специалистите от центъра – те винаги се отзовават на възникналите въпроси, независимо дали става въпрос за мен или за член на семейството ми.

Сега се чувствам много по-жизнен и пълен с енергия

Промяната в мен е видима за всички! По-спокоен и уравновесен съм! Очаквам с нетърпение лятото на 2016-а! Тогава ще отидем във Vita Rama с цялото ми семейство. Непрекъснато препоръчам центъра и на познатите ми. Някои вече също са били там, на други тази среща им предстои.

Send Email