Начало » Новини » Здравословна есен с Vita Rama

Здравословна есен с Vita Rama

Send Email

 

Здравейте приятели,

през настоящата есен в уебсайта и социалните страници на Център за здравословен живот Vita Rama ви очакват разнообразни активности и съвети в подкрепа на вашето здраве:

 

1. Коледни пости 2020 с Vita Rama от 15 ноември до 24 декември!
Постите са благоприятен период и възможност за всеки, който иска да бъде по-добър, скромен, смирен, благ, здрав, чист и духовно осъзнат. Чрез следването им можем да пречистим тялото и сърцето си и да се облагородим физически, умствено и духовно.

Екипът на Vita Rama е подготвил за вас:

Новости:

2. Зелен петък Vita Rama 2020
За трета поредна година по време на Зелен петък Vita Rama 2020 ви очакват специални предложения и отстъпки за био и здравословни храни, добавки, уреди от Онлайн Магазин Vita Rama.

3. Нови продукти и храни в Био здравословен магазин Vita Rama
В последните месеци кулинарният екип на Vita Rama участваше активно в създаването на различни нови и вкусни храни, съобразени изцяло със здравословна система Vita Rama и традиционните български продукти. Очаквайте първите ни вкусни предложения в Био здравословен магазин Vita Rama съвсем скоро!

4. Здравословни програми Vita Rama пролет 2021
Екипът на Център за здравословен живот Vita Rama работи по следващите здравословни програми, които ще се проведат в нова локация, с прекрасна природа през четирите сезона на годината; в нов хотелски комплекс, с висока категория и отличен спа център. Очаквайте скоро повече информация за начални дати, период на провеждане, локация и видовете програми и пакети, които подготвяме за вас!
 

Send Email