Начало » Новини » 9 август – Световен ден на любителите на книгата

9 август – Световен ден на любителите на книгата

Send Email

Знаете ли, че 9-ти август е Световният ден на любителите на книгата? Всяка година на тази дата чрез различни инициативи множество държави по света насърчават любовта към четенето. Екипът на Център за здравословен живот Vita Rama вярва, че точно колкото е важна храната за физическото ни здраве, толкова е важно и знанието за духовното ни развитие.  

Книгите са нашият маршрут към непознати земи и вълнуващи емоции, към изчезнали и бъдещи светове, към древни знания и нови открития, към вечното знание на предците ни. Всяка прочетена книга оставя следа в живота и съзнанието ни, обогатява ни и развива ума и душата ни.

„Няма такава книга, от която човек не би могъл да научи нещо“, е казал Гьоте. Ако се чудите как да отбележите и вие този ден, изберете си вълнуваща книга, която ще ви даде допълнителни знания за вашия по-здравословен и осъзнат живот.

По повод Световния ден на любителите на книгите, Център за здравословен живот Vita Rama предлага всички заглавия от онлайн магазина си с 10% отстъпка в седмицата на празника – от 9 до 15 август!

Поръчайте желана книга – празнувайте Световния ден на любителите на книгите с Vita Rama!

Send Email