Начало » Масажи » Терапевти

Терапевти

 

Мина Гросманмасажи вита рама

Работата с хора я изпълва с дълбока радост и удовлетворение. Прави я щастлива да помага на нейните малки и големи пациенти, за да ги доведе до повече благополучие.

От 16 години нейният път е остеопатията, с пет годишно обучение в Sutherland Collage – Wiesbaden (Германия) като държавно сертифициран Остеопат, практикува в собствена практика в Германия. Задълбочава професионалния си опит чрез 4-годишно обучение по Биодинамична и Биокенетична остеопатия в Neuwied (Германия). След това преминава в Hamburg (Германия) за 2-годишно педиатрично обучение за работа с бебета и деца.

Като сертифициран алтернативен лекар има 3-годишно обучение в Mainz и Kronberg (Германия). Както и много други остеопатични надграждания като сърце, торакс, артериални и венозни системи в остеопатичната работа.

Остеопатията е алтернативен лечебен метод, изпълнява се с ръце и отстранява блокади и дисфункции на опорно-двигателния апарат, нервната система, вътрешните органи, лимфната система и артериалните и венозни съдове, за да стимулира самолечението на организма и по този начин той да намери своя жизнен баланс.

Мина Гросман е гост-терапевт в Център Vita Rama София, а през лятото ще бъде специалист-терапевт по време на Летни Здравословни програми Vita Rama 2024.

Терапиите, които тя предлага са:

• Остеоестетика (Остеопатия на лице)
• Остеопатична Терапия
• Паристална остеопатия
• Остеопатия при бебета, деца, подрастващи
• Висцерална остеопатия
• Биодинамична остеопатия
• Кранио - сакрална терапия
• Женската Енергия

 

Силвия Митревамасажи вита рама

Силвия Митрева завършва следдипломна квалификация в НСА Васил Левски през 2020г. след дългогодишна кариера в сферата на медии, маркетинг и реклама. От тогава развива и затвърждава уменията си в сферата на кинезитерапия, източни масажни техники, класически и дълбоко тъканен масаж, корейски масаж Коруги, антицелулитни техники и др.  Налага се като един от най - успешните терапевти в София, демонстрирайки индивидуален подход, отношение и разбиране към нуждите на всеки клиент.

Желанието ѝ да обогати себе си с повече познание за връзката между физическото и духовното, за методите на лечение на духа и тялото чрез грижа за тленното, променя кариерния ѝ път напълно. От 2020 година насам тя открива удоволствието в помощта на другите и изграждането на устойчиви взаимоотношения с клиентите си, чрез индивидуален подход, разбиране и лечение на всеки един. Осъзнаването, че грижата и любовта към физическото могат да лекуват и духовното, са от най-ценните за нея и тя с удоволствие ще сподели своя опит с вас. Масажите и терапиите, които Силвия предлага са:

• Биоенерготерапия
• Класически терапевтичен масаж
• Лимфен дренаж
• Релаксиращ масаж
• Антицелулитен масаж с 3 вида техники
• Подмладяващ масаж  Коруги - скалп и лице

• Масаж за бременни

 

Светлозар Петров масажи вита рама

Проявява интерес към терапевтичното въздействие на масажите още от детска възраст, вследствие на което по-късно преминава през професионални курсове за масажи. В развитието си се обучава и прилага все повече методите на холистичната терапия с цел дългосрочни решения за различните физикални проблеми. През 2016 година, започва да се обучава в Германия за "Ролфинг" терапия или така наречената структурна интеграция.
Дълбочината и разнообразните области на приложение на Ролфинг надхвърлят очаквания му, а обучението го обогатява както професионално, така и личностно.
Днес работи като сертифициран ролфър и специалист по дълбокотъканен масаж.
Предлага ви да се присъедините към този път на неизчерпаемо благоденствие, знание и осъзнаване. Масажите и терапиите, които Светлозар предлага са: 

• Ролфинг терапия
• Дълбокотъканен масаж
• Масаж с пчелен мед

 

Владислава Биковскамасажи вита рама

Интересът на Владислава към лечебни практики и поддържане на здравето започва още в детските й години, когато мечтае да стане лекар. Макар и да поема по друг професионален път, този интерес не изчезва, а продължава и задълбочава, когато открива йога и разнообразни енергийни практики преди повече от 12 години. В последствие завършва курс към НСА за спортен, класически масаж, Суджок и лимфодренажен масаж. В момента изучава приложна кинезиология и енергийна медицина. Също така е и преподавател е по класическа хатха йога и йога за деца; сертифициран обучител по хормонална йога терапия. Вярва в  холистичния подход към здравето и продължава да посещава различни курсове, свързани както с физическото, така и с ментално и емоционално здраве. За да повишите благоденствието си, Владислава предлага:

• Класически масаж
• Релаксиращ масаж
• Антицелулитен масаж със специален бленд масла

 

Калоян Поповмасажи вита рама

Калоян Попов е рехабилитатор, специализиращ в лечението на скелетно-мускулните дисфункции. Той работи в различни области, включително спортна рехабилитация, неврология, ортопедия, травматология и вътрешни болести. Калоян е активен участник в множество научни конференции и има публикувани три научни статии в областта на физиотерапията, рехабилитацията и масажа. Той комбинира масаж (мануална терапия) и кинезитерапия (лечение чрез движение), използвайки различни методи като active release therapy, мобилизации и масаж, съчетани с пасивни или активни движения, спрямо нуждите на пациентите. В областта на кинезитерапията той използва както добре доказаните класически похвати, така и елементи от йога, фитнес и спорт, за да постигне най-ефективните резултати. Вярва, че всеки може да живее активен живот без болка,  затова работи с всеки индивидуално, за да създаде персонализирана терапевтична програма, която отговаря на уникалните нужди и цели на пациента. Масажите и терапиите, които Калоян предлага са:

• Дълбокотъканен масаж
• Възстановителен масаж
• Мануална терапия
• Консултация - Физиотерапия

 

Полина Поповамасажи вита рама

Професионалният път на Полина преминава в сферата на социалните услуги, с бакалавър по психология и фокус върху хората, ощетени по някакъв начин в обществото.
Започва да практикува йога през 2011 г., след което с цел да задълбочи знанията си преминава курс за инструктури. Благодарение на йога се заражда интерес към Аюрведа, науката-сестра на йога. Завършва 2-годишно обучение като Аюрведичен Специалист с клиничен опит под зоркото наблюдение на 6-ма индийски, аюрведични доктори към Южнокалифорнийския Университет по Здравни Науки. Ценен опит и наблюдение добива по време на 1000 ч. практикум в университетската аюрведична клиника, където реални пациенти биват излекувани чрез Аюрведа.
Продължава обучението си цял живот с участие в различни видове природосъобразни семинари и курсове. От няколко години с изключително удоволствие се занимава и със звукотерапия чрез пеещи тибетски и кристални купи.

След 20 г. живот в САЩ, Полина се завръща в България с нов поглед върху социума и предава получените знания с дълбока благодарност. Масажите и терапиите, които Полина предлага са:

• Аюрведична терапия Абянга
• Аюрведична терапия Удвартана (обтриване с пудра)
• Звуко-вибрационен масаж с пеещи купи

Контакти за резервации: и-мейл: info@vitarama.bg; тел.: 0896 90 59 90 Резервирай сега!