Начало » Масажи » Терапевти

Терапевти

Светлозар Петров масажи вита рама

Проявява интерес към терапевтичното въздействие на масажите още от детска възраст, вследствие на което по-късно преминава през професионални курсове за масажи. В развитието си се обучава и прилага все повече методите на холистичната терапия с цел дългосрочни решения за различните физикални проблеми. През 2016 година, започва да се обучава в Германия за "Ролфинг" терапия или така наречената структурна интеграция.
Дълбочината и разнообразните области на приложение на Ролфинг надхвърлят очаквания му, а обучението го обогатява както професионално, така и личностно.
Днес работи като сертифициран ролфър и специалист по дълбоко-тъканен масаж.
Предлага ви да се присъедините към този път на неизчерпаемо благоденствие, знание и осъзнаване. Масажите и терапиите, които Светлозар предлага са: 

• Ролфинг терапия
• Дълбокотъканен масаж
• Масаж с пчелен мед


 

Милена Велевамасажи вита рама

Милена започва да изучава масажи преди около 10 години, когато решава да се посвети на йога професионално. Вдъхновява я холистичният подход към здравето и щастието на хората и силно я зарежда възможността да допринася за повече благоденствие. Това счита за своята дхарма или призвание.
пътешествието й започва с изучаване на класически, релаксиращ, дълбокотъканен, антицелулитен и спортен масаж. След това продължава обучението си с по-фини техники от Изтока, рейки енергия и звукотерапия. Използва тези инструменти, за да се постигне по-добър лечебен ефект, не само на физическо ниво, а и на по-дълбоко енергийно ниво. След терапия с Милена усещането е на повече спокойствие, лекота и позитивен заряд. Масажите, които предлага тя са:

• Масаж и терапия с тибетски и кристални купи
• Възстановителен масаж
• Лимфен дренаж 

Владислава Биковскамасажи вита рама

Интересът на Владислава към лечебни практики и поддържане на здравето започва още в детските й години, когато мечтае да стане лекар. Макар и да поема по друг професионален път, този интерес не изчезва, а продължава и задълбочава, когато открива йога и разнообразни енергийни практики преди повече от 12 години. В последствие завършва курс към НСА за спортен, класически масаж, Суджок и лимфодренажен масаж. В момента изучава приложна кинезиология и енергийна медицина. Също така е и преподавател е по класическа хатха йога и йога за деца; сертифициран обучител по хормонална йога терапия. Вярва в  холистичния подход към здравето и продължава да посещава различни курсове, свързани както с физическото, така и с ментално и емоционално здраве. За да повишите благоденствието си, Владислава предлага:

• Класически масаж
• Антицелулитен масаж

Калоян Поповмасажи вита рама

Калоян Попов е рехабилитатор, специализиращ в лечението на скелетно-мускулните дисфункции. Той работи в различни области, включително спортна рехабилитация, неврология, ортопедия, травматология и вътрешни болести. Калоян е активен участник в множество научни конференции и има публикувани три научни статии в областта на физиотерапията, рехабилитацията и масажа. Той комбинира масаж (мануална терапия) и кинезитерапия (лечение чрез движение), използвайки различни методи като active release therapy, мобилизации и масаж, съчетани с пасивни или активни движения, спрямо нуждите на пациентите. В областта на кинезитерапията той използва както добре доказаните класически похвати, така и елементи от йога, фитнес и спорт, за да постигне най-ефективните резултати. Вярва, че всеки може да живее активен живот без болка,  затова работи с всеки индивидуално, за да създаде персонализирана терапевтична програма, която отговаря на уникалните нужди и цели на пациента. Масажите и терапиите, които Калоян предлага са:

• Дълбокотъканен масаж
• Възстановителен масаж
• Класически масаж
• Релаксиращ масаж
• Мануална терапия


Контакти за резервации: и-мейл: info@vitarama.bg; тел.: 0896 90 59 90 Резервирай сега!