Начало » Новини » Август – Месец на пробиотиците във Vita Rama

Август – Месец на пробиотиците във Vita Rama

Send Email

С грижа за най-доброто ви здраве и хармония, Здравословен център Vita Rama продължава с традицията да ви предоставя лесен достъп до специални продукти на най-изгодни цени. Посвещаваме август на пробиотиците!

Правилното функциониране на стомашно-чревния тракт е от ключово значение за цялостното ни здраве. Затова и избрахме най-активния летен период, за да предложим на вас и близките ви естествената помощ на пробиотиците – мощно средство за регулиране на стомашната дейност. През целия месец август можете да осигурите изключително качествени и ефективни пробиотици за цялото семейство на реномираната марка Seeking Health с 10% отстъпка!

Пробиотик за жени Probiota Woman (60 капсули)

Специализираната смес от пробиотични бактерии подпомага нормалната вагинална микрофлора, клетките на лигавиците, храносмилателния тракт и правилното функциониране на имунната система. Всяка доза от пробиотичната смес съдържа 25 милиарда полезни микроорганизми – 7 вида лактобацили и 3 вида бифидобактерии.

 

Пробиотик Probiota 12 (60 капсули)

Това е мощен пробиотик за обща употреба, съдържащ 12 вида пробиотични бактерии за подпомагането на разнообразната чревна флора. Осигурява 25 милиарда ползотворни микроорганизми на доза – 7 вида лактобацили, 4 вида бифидобактерии и Streptococcus thermophiles.

 

 

Пробиотик Probiota Infant (120 дози)

Продуктът е предназначен за деца от 6 до 24-месечна възраст, като осигурява 5 вида лактобацили и 5 вида бифидобактерии. Подпомага храносмилането и усвояването на хранителни вещества от кърмата, адаптираното мляко и други храни, както и работата на имунната система. ProBiota Infant осигурява 5 милиарда ползотворни бактерии за доза в прахообразна форма, удобна за добавяне към всякакви течности и храна.

 

 

 Промоционални пробиотици Probiota 

 


 

Send Email