Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия на втора чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева

Звукотерапия на втора чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - Звукотерапия на втора чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева на 9 март (събота) от 16:30 - 18:30 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

При хармонична втора чакра (Свадхищхана) оставаме верни на себе си. Позволяваме си да усещаме, приемаме и проявяваме собствената си емоционалност, свързана с циклите и моментите от живота. 

Без чувства на вина, срам и недоверие!

Във втора чакра енергията е подвижна и адаптивна.

Къде се намира?

В областта на корема, на около три пръста под пъпа - отзад в областта на опашната кост.

Как вибрира?

По-динамично от първа чакра, в оранжев цвят.

Какво блокира тази чакра?

На емоционално ниво:

Симптоми при нарушение на физическо ниво:

При балансиран енергиен център се чувстваме привлекателни, чувствени, подвижни, позвуляваме си да усещаме удоволствие! С навлизането си във втора чакра се срещаме с промяната - фундаменталният елемент на съзнанието!

Качества, характеризиращи Свадхищхана:

Какво представлява практиката?

Тази практика ще бъде дълбоко трансформираща биохимията на тялото и емоциите!
Ще съчетаем динамични движения, които ще активират този център, с покой и дълбока релаксация под звуците на лечебните инструменти - гонг, коши камбанки, тибетски и кристални купи!

Насоки преди практиката:

Добре е два часа преди практиката да не сте приемали никаква храна и като цяло в деня на звукотерапията избягвайте да приемате тежки храни, както алкохол и други упойващи вещества. По време на терапията е добре да сте с дрехи, които не ви стягат в гърдите или областта на корема. 

За предпочитане са естествените материи!

Препоръчва се взимане на душ преди звукотерапията, а след нея е добре да не се къпем в рамките на 24 часа за по-дълготраен лечебен ефект!

Какво да носим?

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 9 март (събота), 16:30 - 18:30 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email