Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия за пречистване и зареждане на биополето с Милена Велева

Звукотерапия за пречистване и зареждане на биополето с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - "Звукотерапия за пречистване и зареждане на биополето" с Милена Велева на 21 октомври (събота) от 11:30 ч. в йога студио Vita Rama.

Биополето на човека представлява жизнената енергия, която обгръща физическото тяло подобно на голям балон или пашкул. Това е индивидуално поле, което не е еднакво по размер, цвят и дебелина при всеки човек. Всеки използва своята жизнена енергия по различни начини, в зависимост от житейския си опит и това как възприема събитията в живота си. Биополето може да намалее и стане по-слабо или, обратно, да се увеличи и засили. Това енергийно поле носи следи от нашите житейски решения и това влияе на нашето благополучие.

Ролята на биополето е да ни защитава от негативното влияние на околните, да ни помага срещу болести, негативни емоции и други вредни фактори. То служи като защитен щит, който ни помага да поддържаме психофизическото си равновесие и здраве в променливия свят около нас.

Какво представлява практиката?

Техниките, които ще използваме по време на тази практика включват дишане, динамична медитация и звукотерапия с тибетски, кристални купи и гонг. Тези методи помагат да се подсили биополето и да постигнем по-голямо благополучие и хармония в живота си.

Как се проявява силното биополе в живота?

Силното биополе се отразява върху нашето физическо и психическо благополучие. Човек със силно биополе обикновено е здрав, изявява устойчивост, има светъл и уверен поглед. Такива хора се характеризират с успех, увереност и са привлекателни, като комуникацията с тях е приятна.

Как да подсилим своето биополе?

Какво да облечем?

Не забравяйте да носите маска за очи или шал и да бъдете облечени удобно.

Какво да носим?

Важно е да вземете със себе си бутилка за вода, за да можете да си зареждате по време на събитието.

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 21 октомври, 11:30 ч.
Продължителност: 120 минути
Вход за участие: 30 лв.
*Ранно записване до 18.10: 25 лв.
*Записване за двама: 50 лв.

Местата са ограничени!

Send Email