Начало » Събития » Семинари » "Всичко за диабета" - лекция със Слави Славов

"Всичко за диабета" - лекция със Слави Славов

Send Email

В съвремието ни немалко хора са повлияни от диабета. През последните десетилетията научните изследвания все повече ни показват причините на диабета и разбирането ни се преобърна наопаки. За съжаления все още се разпространяват неверни твърдения, които объркват над 90 % от хората. Следвайки тези норми, хората страдат и нямат реално решение за това заболяване. Новите знания за хранителните причини за болестта, ни дават възможността да предотвратим настъпването ѝ, както и да си възстановим здравето, ако вече е нарушено. 

За да научите повече за причините за диабета и каква диета е подходяща за това заболяване, ви каним на лекцията „Всичко за диабета“ със Слави Славов, която ще се проведе в чест на Световния ден за борба с диабета на 14 ноември (вторник) в Здравословен център Vita Rama на ул."Петър Берон"9 (до НДК), с начален час 16:00.

За кого е предназначена лекцията?

Лекцията е предназначена за всички които имат въпроси или искат да научат всичко за диабета – от причините за появата му, до превенция и диета.

Какво ще научите по време на лекцията?

По време на лекцията Слави Славов ще се спре на теми като:

Синтезът на информация, който ще ви представи Слави Славов ще бъде достатъчно изчерпателен.

Кой е нашият Лектор?

Слави Славов е сертифициран нутриционист, специалист по здравословно хранене в Център за здравословен живот Vita Rama. Завършил е магистратура по „Холистично здраве и лечение“ към University of Natural Health, САЩ. От 2005 г. Слави Славов е сътрудник на баща си Георги Славов и активно допринася за развитието на здравословна система Vita Rama, чрез включването в нея на различни иновации от сферата на детоксикацията, суровоядството, пълноценното растително и клетъчно хранене, както и процеса на бхакти йога като метод за пречистване и осъзнаване на духа.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 14 ноември, 16:00ч.
Продължителност: 75 минути
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email