Начало » Събития » Семинари » "Васту - дизайн на живота" - семинар с Даниела Генова - Чандраканти

"Васту - дизайн на живота" - семинар с Даниела Генова - Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Васту - дизайн на живота" със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 3 март (неделя) от 11:00 - 13:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Какво представлява Семинарът?

Лекцията представя ведическата наука Васту (Същност). Тя разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

По време на лекцията ще разгледаме Васту Пуруша Мандала и как тя работи за балансиране на средата, както и защо жените имат дарбата да променят съдби чрез вроденото си чувство за създаване на уют в дома. 

Теми на семинара:

"Васту – дизайн на живота" е семинар за личностно развитие и израстване на съвременната жена. Научете как да бъдете истинска жена и как да балансирате Венера!

Кой е нашият Водещ?

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 3 март (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email