Начало » Условия за участие

Условия за участие

Send Email


Условия за участие и заплащане, здравословни програми Vita Rama, Лято 2022 г.

Аванс за резервация

Необходимо е да заплатите аванс от 400 лв. за възрастен (18+ години)​, за да резервирате мястото си в програми ПОЧИВКА или ЗДРАВЕ през лято 2022 г.

Депозитът трябва да бъде получен до 7 работни дни, след потвърждение на резервацията, в следната банкова сметка:

Райфайзенбанк ЕАД кл. Несебър
IBAN: BG65RZBB91551003513760
BIC: RZBBBGSF
Получател: Вита Рама ООД
Основание: Резервация + име и фамилия

Съветваме Ви да потвърдите резервацията си навреме, тъй като местата са ограничени и намаляват бързо!

*Желателно е да ни уведомите, в случай че банковият превод не е от името на лицето, което е направило резервацията.

Заплащане на останалата сума

Останалата част от сумата се ​заплаща по един от начините:
- по банков път, преди датата на пристигане;
- в деня на пристигане - в брой или с карта;
На ПОС терминал приемаме карти Visa, Visa Electron, Mastercard, Маестро, Борика. Обявените цени са с включен ДДС.

В определени случаи и в зависимост колко дни има между резервиране и пристигане, е възможно плащането на общата сума да се раздели в две части - към хотела и към Vita Rama.

Условия за настаняване и напускане

В хотел ‘Еуфория Клуб’ Vita Rama има отделна рецепция за обслужване на гостите в програмата, която се намира до ресторанта.

За настаняване в хотела са Ви необходими:
- ​лични документи​;
- ​попълнена декларация за следване на програмата и лична отговорност при
Ковид-19 (на рецепция)

Настаняването в хотела започва в петък след 14:00 часа​
Напускането на хотела е до 11:00 часа на съответния ден

Условия за анулиране на резервация

При анулиране в срок до 12 дни преди заявената дата на Вашето пристигане в Център за здравословен живот Vita Rama, авансът се възстановява на 100%.

При анулиране по-малко от 12 дни​, авансът не се възстановява, тъй като стаята остава предплатена към хотела.

Горните условия за анулация важат и при обстоятелства, свързани с за Ковид-19 и невъзможност на един или повече гости да пътуват, поради доказана болест.

Център за здравословен живот Vita Rama запазва ​правото си да анулира потвърдена резервация​ (без да дължи неустойка на госта), ​в случай на форсмажорни обстоятелства и други независещи от нас причини​. В тези случаи на госта се предлага настаняване за друг период при същите условия, или възстановяване на платената сума в 30-дневен срок от датата на анулирането.

Други условия и рекламации

Резервация за споделено настаняване (с непознат участник в програмата) се приема само за 7 или 14 дни, от петък до петък. Ако втори гост за този период не се появи, предлагаме преместване на периода или самостоятелно настаняване на потвърдилия гост.

Възрастта на децата се счита тази на която са по време на участието им в програмата.
При отпътуване по-рано от определената дата или закъснение при пристигането​ по каквито и да било причини, ​не се връщат пари или компенсират пропуснатите или неизползвани дни!

Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги, по вина на гостите на Център за здравословен живот Vita Rama, не се възстановяват.

Гостите на хотела поемат отговорност да спазват приетите норми на добро поведение​ по време на престоя си в хотела. Всички разходи за нанесени материални щети на хотела се заплащат от причинилите ги лица.

Рекламации, свързани с качеството на услугите се предявяват от госта в писмена форма на място в хотела. В случай че изискванията не бъдат удовлетворени, гостът може да изисква официално писмено становище от Управителя на Център за здравословен живот Vita Rama, което ще му бъде представено в 3-дневен срок.

Хотелът не носи отговорност за произшествия с деца, настъпили по време на престоя. Отговорността за децата през целия престой се поема изцяло от родителите им.

В здравословните програми на Център за здравословен живот Vita Rama няма подходящи условия за приемане на хора в тежко здравословно състояние.

Специални изисквания и желания на госта, свързани с настаняване и вид апартамент, подадени към нас чрез полето за коментари в резервационната форма на Vita Rama, или устно, нямат задължителен характер и се удовлетворяват при възможност.


Център за здравословен живот Vita Rama е място за непушачи​. Според разпоредбите на националното законодателство, пушенето на обществени места е забранено, затова в случай на несъответствие с тях, Vita Rama си запазва правото да наложи, без предварително уведомление, глоба в размер на 100.00 лв.

Домашни любимци не се приемат.

Запазваме си правото да променяме цени и да предлагаме специални намаления​ чрез нашия уеб сайт ​www.vitarama.bg и социални канали.


Изпращането на депозит за участие е потвърждение за Вашето съгласие с горепосочените условия!
 


 

Send Email