Начало » Събития » Семинари » "Твоята красота отвътре навън" - кундалини йога практика за жени с Валерия Сармина

"Твоята красота отвътре навън" - кундалини йога практика за жени с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Кундалини йога практика за жени "Твоята красота отвътре навън" в Здравословен център Vita Rama на 10 март (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 13:00 до 15:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява тета кундалини сесия, фокусирана върху дълбока релаксация и работа с женските енергийни центрове чрез дихателни техники, медитация и психологическо определяне на намерения за самореализация.

Какво ви очаква?

Присъединете се към нас и открийте вътрешната си красота, намирайки радост и увереност в себе си!

Какви са ползите от практиката?

Ползите от практиката включват постигане на енергийен баланс, вътрешен мир и увереност, откриване на вътрешна красота и усещане за радост. Тя може да помогне за релаксация, освобождаване от стрес и негативни емоции, както и за постигане на по-добро самоосъзнаване и самоуважение.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 25 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 10 март (неделя), 13:00 - 15:00 ч.

Местата са ограничени.

Send Email